Правила техногенної безпеки в редакції 2007 року втратили чинність

Нові Правила техногенної безпеки затверждено наказом МВС від 5 листопада 2018 року № 879.

Правилами техногенної безпеки визначено загальні вимоги до організації техногенної безпеки на підприємствах, в установах, організаціях та на небезпечних територіях.

Правила є обов’язковими для виконання керівниками, посадовими особами і працівниками міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, фізичними особами — підприємцями, власниками, керівниками та працівниками підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.

СкачатиЖурнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки

Техногенну безпеку у житлових приміщеннях державного, комунального, приватного житлового фонду, фонду житлово-будівельних кооперативів має забезпечувати підприємство, установа, організація, особа, яка здійснює управління багатоквартирним будинком, власники і наймачі будинків та квартир, якщо це обумовлено договором найму (оренди). Якщо в договорі не обумовлені обов’язки орендаря об’єкта щодо забезпечення техногенної безпеки, ця діяльність покладається на керівника об’єкта.

Окремо врегульовано порядок вжиття заходів техногенної безпеки, які передбачають:

Правила техногенної безпеки в редакції 2007 року втратили чинність Детальніше про Правила техногенної безпеки читайте у статті на порталі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1‑ПВ

Один раз на два роки юридичні особи зобов’язані звітувати про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ. Актуальний бланк ви можете скачати у статті.
41996

Зразок Положення про енергетичну службу підприємства

Щоб забезпечити належне функціонування підприємства, яке є споживачем енергоресурсів, розробіть та затвердьте Положення про енергетичну службу. Щоб зробити це правильно, скористайтеся зразком Положення, наведеним у статті.
9164

Наказ про призначення відповідальних за безпечну експлуатацію генератора

Наказ стане у пригоді, щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів. Адаптуйте зразок наказу про призначення відповідального за безпечну експлуатацію електрогенератора до потреб свого підприємства і використовуйте в роботі.
18190

Посадова інструкція: загальні вимоги

Організаційно-правовим документом, який визначає завдання, права, обов’язки і відповідальність працівника відповідно до займаної посади, є посадова інструкція. Дізнайтеся про основні вимоги до розроблення посадових інструкцій та їх структуру зі статті.
36611

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці допоможе призначити членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві та визначити їхні обов'язки. Скачайте приклад наказу про створення комісії, розроблений експертом.
22081

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді