Наказ про призначення відповідальних за безпечну експлуатацію генератора

Наказ стане у пригоді, щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів. Адаптуйте зразок наказу про призначення відповідального за безпечну експлуатацію електрогенератора до потреб свого підприємства і використовуйте в роботі.

Генератори відрізняються розмірами, потужністю, типом електричного струму, видом палива. Їх дедалі частіше використовують як альтернативні джерела електроенергії для підприємств і житлових будинків під час аварійних відключень. Тому надзвичайно важливо подбати про їх безпечну експлуатацію.

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Роботодавець наказами:

  • призначає обслуговувальний і ремонтний персонал;
  • установлює порядок проведення щоденного обслуговування, періодичного технічного обслуговування та ремонту генераторів відповідно до вимог експлуатаційних документів;
  • забезпечує умови для виконання відповідальними працівниками, обслуговувальним і ремонтним персоналом своїх обов’язків.

Щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів, роботодавець видає наказ про призначення осіб, відповідальних за технічний стан, обслуговування і безпечну експлуатацію генератора.

Такі особи зобов'язані утримувати електрогенератор, електрообладнання та мережі у робочому стані, забезпечувати їх безпечну експлуатацію згідно з вимогами технічної документації і чинних нормативно-правових актів тощо.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді