Статті за темою Документи з охорони праці

Що потрібно знати про цивільно-правовий договір на виробництві
Чим відрізняється цивільно-правовий договір від трудового? Коли ЦПД визнають трудовим? Який штраф чекає на роботодавця за неоформлених працівників? Як розслідувати нещасний випадок із підрядником? Відповіді на ці та інші питання — далі у статті.
5001
Інструкція з охорони праці для працівника офісу
Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27255
Наказ про призначення особи, відповідальної за аптечку на підприємстві
Роботодавець своїм наказом має призначити особу, відповідальну за придбання аптечки та формування її лікарськими засобами. Щоб правильно оформити документ, скористайтеся зразком від експерта.
10723
Дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт
Інженер з охорони праці може видавати обов’язкові для виконання приписи та забороняти експлуатацію обладнання. Після усунення відповідних порушень зупинені роботи можуть бути поновлені з письмового дозволу інженера з охорони праці. Яким чином оформлюється дозвіл інженера з ОП на поновлення робіт — далі у статті.
19477
Припис інженера з охорони праці
Для того, щоб визначити порушення вимог нормативно-правових актів з охорони праці на підприємстві та запропонувати керівникам структурних підрозділів строки, у які потрібно усунути ці порушення, інженер з охорони праці видає обов'язковий для виконання припис. Скористайтеся зразком такого припису, розробленим експертом.
271