ДСНС опублікувала для обговорення проект секторального плану державного ринкового нагляду на 2019 рік

Ознайомтеся з обґрунтуванням проекту секторального плану та дізнайтеся, які види продукції ДСНС включила до проекту плану.

ДСНС закликає заінтересовані органи виконавчої влади, об’єднання суб’єктів господарювання, громадські організації споживачів (об’єднання споживачів), науково-технічні та інженерні товариства і спілки висловити свої пропозиції до проекту секторального плану ринкового нагляду на 2019 рік. Зауваження приймаються до 18 листопада 2018 року.

СкачатиПроект секторального плану ДСНС

Враховуючи те, що постановою Кабміну від 28.12.2016 р. № 1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд» ДСНС визначено органом державного ринкового нагляду у сфері піротехнічних виробів, до проекту секторального плану включено тільки один вид продукції – піротехнічні вироби.

При розробці проекту секторального плану враховані пропозиції ДФС щодо здійснення контролю продукції.

Також під час розроблення проекту секторального плану враховано належність виду продукції до підвищеного ступеня ризику.

Пропозиції та зауваження щодо проекту секторального плану приймаються за адресою: 01024, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 20/1, тел.: 585-68-39, електронна адреса: [email protected]

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
162927

Вступний інструктаж з пожежної безпеки на підприємстві

Вступний інструктаж з пожежної безпеки — це перший крок до ознайомлення з системою протипожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся, хто має його проходити та які питання розглядаються під час такого інструктажу.
35201

Безпечне проведення вогневих робіт

Дізнайтеся про основні вимоги охорони праці та пожежної безпеки при проведенні вогневих робіт. Перевірте правильність підготовки до виконання вогневих робіт за чеклістом.
29699

Наказ про призначення відповідальних за пожежну безпеку

Керівник підприємства зобов’язаний призначити відповідального за пожежну безпеку на підприємстві та закріпити цей обов’язок у локальних актах підприємства. У статті ви знайдете зразок наказу про призначення відповідального за пожежну безпеку.
97216

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді