ДСНС опублікувала для обговорення проект секторального плану державного ринкового нагляду на 2019 рік

Ознайомтеся з обґрунтуванням проекту секторального плану та дізнайтеся, які види продукції ДСНС включила до проекту плану.

ДСНС закликає заінтересовані органи виконавчої влади, об’єднання суб’єктів господарювання, громадські організації споживачів (об’єднання споживачів), науково-технічні та інженерні товариства і спілки висловити свої пропозиції до проекту секторального плану ринкового нагляду на 2019 рік. Зауваження приймаються до 18 листопада 2018 року.

СкачатиПроект секторального плану ДСНС

Враховуючи те, що постановою Кабміну від 28.12.2016 р. № 1069 «Про затвердження переліку видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд» ДСНС визначено органом державного ринкового нагляду у сфері піротехнічних виробів, до проекту секторального плану включено тільки один вид продукції – піротехнічні вироби.

При розробці проекту секторального плану враховані пропозиції ДФС щодо здійснення контролю продукції.

Також під час розроблення проекту секторального плану враховано належність виду продукції до підвищеного ступеня ризику.

Пропозиції та зауваження щодо проекту секторального плану приймаються за адресою: 01024, м. Київ, вул. Круглоуніверситетська, 20/1, тел.: 585-68-39, електронна адреса: [email protected]

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Інструкція з пожежної безпеки в приміщеннях і кабінетах

Інструкція з пожежної безпеки в приміщеннях і кабінетах є обов’язковою для виконання всіма працівниками підприємства й поширюється на всі приміщення та кабінети підприємства. У ній встановлено основні вимоги до забезпечення пожежної безпеки в будівлі. Завантажте зразок інструкції, розроблений експертом, та за потреби адаптуйте документ до умов вашого підприємства.
51264

Системи протипожежного захисту

До систем протипожежного захисту належать технічні засоби, розташовані на об’єкті, які використовують для запобігання, ліквідації та локалізації пожеж. Ці засоби допомагають захищати людей, довкілля та матеріальні цінності від пожежі. Розглянемо, що належить до цих систем.
22931

Правила пожежної безпеки

Основним нормативно-правовим актом з питань пожежної безпеки є Правила пожежної безпеки в Україні. Які саме вимоги пожежної безпеки встановлені в Правилах, що потрібно знати роботодавцям, аби не потрапити під дію штрафів, — відповіді у статті.
69931

Пожежні гідранти на підприємстві

При пожежі треба діяти швидко, тому важливо, щоб пожежне обладнання було справним, а доступ до нього — вільним. У статті розповімо про вимоги до утримання пожежних гідрантів, які зобов’язані знати власники підприємств, на території яких вони встановлені.
9352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді