Розроблено форму протоколу засідання атестаційної комісії

Кожне засідання атестаційної комісії оформлюють відповідними протоколами, однак не всі знають, як правильно їх складати. Щоб уникнути помилок, скористайтеся формами протоколів, розробленими експертами Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці.

Коли проводять атестацію робочих місць за умовами праці, керуються:

Зверніть увагу! Це не повний перелік документів, необхідних для проведення атестації. Вичерпний перелік документів та іншу важливу інформацією про атестацію робочих місць, ви можете знайти у Довіднику.

Атестацію проводить атестаційна комісія за наказом по підприємству. Вона на своїх засіданнях обговорює усі питання: які дослідження провести, як оформити їх результати, кому і які встановити пільги тощо. Рішення, які приймають на цих засіданнях, оформлюють відповідними протоколами.

Зразки протоколів, які ми пропонуємо вам скачати, розробив Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці. Вони увійшли до нової редакції Методичних рекомендацій щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці.

Дізнайтеся про те, як правильно скласти протокол засідання атестаційної комісії та завантажте рекомендовані форми протоколів.

СкачатиПокажчик нормативно-правових актів з охорони праці 2018

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Атестація робочих місць за умовами праці: важливі нюанси, які потрібно знати роботодавцеві

Зі статті ви дізнаєтеся, який алгоритм проведення атестації робочих місць за умовами праці, як до неї підготуватися, яку відповідальність нестиме роботодавець, якщо він не провів атестацію, та чи потрібно проводити атестацію під час війни.
48916

Атестація робочих місць у школі

Відповідальним за своєчасне та якісне проведення атестації робочих місць у школі є керівник навчального закладу. Який порядок проведення атестації, хто має входити до складу атестаціїної комісії, яке покарання чекає за непроведення атестації — далі у статті
9530

Які переліки має скласти атестаційна комісія

За роботу в несприятливих умовах працівникам надають пільги і компенсації. Їх призначають на підставі переліків, що складають на підприємстві за результатами атестації робочих місць за умовами праці. Які саме переліки за результатами атестації скласти, як правильно їх оформити. Розповідаємо далі.
11129

Протокол засідання атестаційної комісії

Кожне засідання атестаційної комісії оформлюють відповідними протоколами. Щоб зекономити свій час, скачайте наведені у статті зразки протоколів та скористайтеся ними, коли проводитимете на підприємстві атестацію робочих місць.
15493

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді