Осінні семінари з охорони праці успішно пройшли в Одесі, Полтаві, Вінниці та Хмельницькому

Для редакції журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» стало доброю традицією проведення безкоштовних освітніх заходів з актуальних питань охорони праці в різних куточках України, метою яких є підвищення освітнього рівня спеціалістів

Для редакції журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» (далі — Довідник) стало доброю традицією проведення безкоштовних освітніх заходів з актуальних питань охорони праці в різних куточках України, метою яких є підвищення освітнього рівня спеціалістів.

Цієї осені заходи для широкого кола слухачів відбулися в Одесі, Полтаві, Вінниці та Хмельницькому. Загалом семінари відвідали близько тисячі спеціалістів з охорони праці.

Лекції читали досвідчені фахівці своєї справи — Ольга Чернетенко, редактор-експерт Довідника, та Микола Федоренко, головний державний інспектор Головного управління Держпраці у Київській області, постійний автор Довідника.

На семінарах докладно розглянули такі питання: пільги та компенсації за роботу із важкими та шкідливими умовами праці, атестація робочих місць за умовами праці, проведення робіт за нарядом-допуском та допуск сторонніх організацій на територію діючого підприємства.

Також слухачам було представлено експертно-правову систему «Експертус Охорона праці» та продемонстровано її можливості.

Усі учасники семінарів отримали подарунковий випуск журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці», сертифікат на знижку на передплату у видавництві та сертифікат учасника. Але головним надбанням стала можливість отримати відповіді експертів на нагальні питання та поспілкуватися з колегами.

Команда напряму «Експертус Охорона праці» щиро вдячна спільноті спеціалістів з охорони праці кожного міста за проявлений інтерес до наших заходів та небайдужість до збереження людського життя. Дякуємо за ваші відгуки, позитивні емоції та приємні спогади про кожне місто.

Окремо подяку висловлюємо нашим партнерам ― осередкам професійних спілок, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві, уповноваженим особам міських та обласних адміністрацій, територіальним управлінням, представникам Держпраці та консультаційним центрам з охорони праці. Ваша підтримка стала запорукою успіху проведення семінарів. Маємо надію, що ця співпраця  продовжиться і надалі.

 Чекайте на нові семінари від Довідника у 2016 році!

Як проходили семінари у різних містах — можете переглянути на світлинах

ЖУРНАЛИ ДЛЯ СПЕЦІАЛІСТА З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Чи мають працівники право не працювати під час повітряної тривоги

Чи оплачується робота під час повітряної тривоги? Який штраф за роботу під час повітряної тривоги? Які дії працівників під час повітряної тривоги? Відповіді на ці питання та все про те, як створити безпечні умови праці під час повітряної тривоги – у статті.
96

Порядок затвердження програм навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки

Які обов’язки для керівників підприємств та осіб, котрі проводять навчання, передбачені документом? Та як за новим порядком проводити інструктажі з пожежної безпеки — розкажемо у статті.
5223

Організація навчання працівників з електробезпеки

Які існують форми навчання працівників, котрі обслуговують електроустановки споживачів, якими документами має бути врегульоване таке навчання. Більше про навчання та інструктаж працівників з електробезпеки — у статті.
19097

Розробляємо План роботи служби охорони праці

Для ефективної роботи служба охорони праці розробляє план заходів з охорони праці. Які питання мають бути охоплені в ньому, які заходи та терміни передбачені? Скачайте план роботи служби з охорони праці, підготовлений експертом, та дізнайтеся відповіді на ці та інші актуальні питання.
38455

Вимоги до організації робочого місця працівника з охорони праці

Організація робочого місця працівника з охорони праці є важливим аспектом забезпечення безпеки на робочому місці. Що таке робоче місце та робоча зона? Як має виглядати безпечне робоче місце? Чи є санітарно-гігієнічні вимоги до робочого місця? Якою має бути площа робочого місця на одного працівника? Відповіді на ці питання та все про вимоги до організації робочого місця – у статті.
192

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді