Стали відомі результати розслідування ДТП із працівниками Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Комісія, яка була утворена наказом Управління Держпраці у Хмельницькій обл., завершила спеціальне розслідування причин та обставин ДТП, що сталася 27.02.2017 з працівниками Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нещасний випадок стався з каретою швидкої допомоги «Pegeout Boxer» близько першої ночі. Медичний транспорт переїжджав перехрестя між проспектом Миру та Старокостянтинівським шосе. У цей момент в нього врізався автобус «MAN».  Внаслідок ДТП троє працівників екстреної медичної допомоги отримали травми різного ступеня важкості.

За результатами проведеного розслідування з’ясовано обставини групового нещасного випадку.

Комісія дійшла висновку, що даний груповий нещасний випадок є таким, що пов’язаний з виробництвом та підлягає обліку.

Причиною нещасного випадку є насамперед порушення ПДР України.

Для запобігання подібним випадкам комісією рекомендовано ознайомити з обставинами та причинами нещасного випадку всіх працівників Хмельницького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, провести позаплановий інструктаж з питань охорони праці.


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
7692

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80080

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63220

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
131383

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді