Статті за темою Нещасний випадок на виробництві

Перша допомога при опіках
За різних обставин працівник може отримати термічні або хімічні опіки. В умовах воєнної агресії ризик отримання таких ушкоджень значно зростає. У статті розповімо про те, які існують види опіків та як правильно надати домедичну допомогу при опіках постраждалому.
24878
Класифікатор подій, що призвели до нещасного випадку
Від правильності встановлення причини нещасного випадку залежить ефективність розроблюваних заходів щодо запобігання подібним випадкам. Не помилитися при визначенні коду причини нещасного випадку за Класифікатором видів подій, причин, обладнання, що призвели до нещасного випадку, допоможе наша стаття.
14806
Порядок дій у разі хімічної небезпеки
Хімічна аварія на режимному об’єкті або на об’єкті інфраструктури може мати масштабні наслідки. У статті ви знайдете інформацію про алгоритм дій у випадку загрози чи раптового виникнення хімічної небезпеки.
14100
Перша допомога працівнику, який травмував голову
Черепно-мозкова травма може мати тяжкі наслідки — навіть призвести до передчасної смерті. Тому важливо своє­часно й правильно надати домедичну допомогу травмованому. Як це зробити — допоможуть рекомендації експерта. Не забудьте поділитися ними з працівниками!
28897
Нещасний випадок на виробництві
Нещасний випадок на виробництві це завжди привід для хвилювання. Важливо не лише подбати про працівника, а й належним чином провести розслідування та оформити відповідні документи. У статті розповідаємо, що таке нещасний випадок та якими мають бути дії керівника робіт і роботодавця у разі його настання.
68176
Домедична допомога працівнику, в якого стався серцевий напад
Якщо стався серцевий напад важливо не розгубитися та якомога скоріше надати домедичну допомогу, адже чим довше ви зволікаєте, тим більше буде уражений серцевий м’яз. Як виявити серцевий напад, що потрібно зробити передусім, аби врятувати людині життя, — дізнайтеся зі статті.
5156
Порядок розслідування нещасних випадків невиробничого характеру
Розслідування нещасних випадків невиробничого характеру не завжди відбувається відповідно до вимог законодавства. Чому небезпечно так робити та до яких наслідків це може призвести — розповідає експерт.
63612
Соціальне страхування від нещасних випадків
Дізнайтеся про новації у сфері соціального страхування: хто здійснює страхові виплати, який розмір і строки цих виплат, хто ухвалює рішення про призначення допомоги та як виплачувати допомогу потерпілим на виробництві.
12438
Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві
У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
128949