Звітуємо з питань охорони праці у 2014 році: пам’ятка спеціалісту з охорони праці

Згідно із Законом України «Про охорону праці» на державному рівні ведеться єдина державна статистична звітність з питань охорони праці.

Відповідно до пункту 3.4 Типового положення про службу охорони праці, затвердженого наказом Держнаглядохоронпраці від 15.11.2004 № 255, однією із функцій служби охорони праці є складання звітності з охорони праці за встановленими формами.

Згідно із Законом України «Про охорону праці» на державному рівні ведеться єдина державна статистична звітність з питань охорони праці. Дані до цієї звітності надходять від підприємств, установ, організацій, які звітують з питань охорони праці.

Читайте на порталі

У 2014 році необхідно подати такі звіти:

  • Звіт про стан умов праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ (умови праці). Минулого разу звіт за формою № 1-ПВ (умови праці) подавався у 2012 році. Оскільки цей звіт подається 1 раз на 2 роки, тому наступний звіт слід подати не пізніше 28 лютого 2014 року.
  • Звіт про травматизм на виробництві у 20__ році (річна) за формою 7-тнв. Подається щорічно до 9 лютого.

Нагадаємо, що наказом Держгірпромнагляду від 08.02.2013 № 28 скасовано наказ Держнаглядохоронпраці від 31.03.1994 № 27, яким було затверджено Звіт про стан умов та безпеки праці за формою № 1-УБ та Інструкцію щодо його заповнення. Відтепер Звіт про стан умов та безпеки праці за формою № 1-УБ подавати не потрібно.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про надання відпустки без збереження зарплати на час карантину

Надання відпустки за власний рахунок в період карантину через COVID-19 відрізняється від надання такої відпустки за штатних умов. Існує декілька варіантів оформлення наказу, з якими ми вас ознайомимо у статті.
32135

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді