Звіт про травматизм на виробництві

UA RU
Автор
юрист-практик, експерт з питань охорони праці
Зі статті ви дізнаєтеся, коли подавати Звіт про травматизм на виробництві (форма № 7-тнв), як заповнити Звіт про травматизм на виробництві та зможете скачати бланк і приклад заповнення Звіту про травматизм на виробництві.

Перевіряємо стан охорони праці на підприємствіА у Вас є всі необхідні документи?

Бланк Звіт про травматизм на виробництві (форма № 7-тнв)

Щороку служба охорони праці підприємства повинна готувати статистичні дані про травматизм на виробництві та надавати їх до територіального органу Держстату. Підстава — наказ Держстату України від 18.08.2014 № 242 про затвердження форми державного статистичного спостереження № 7-тнв (річна) «Звіт про травматизм на виробництві у 20__ році».

Зверніть увагу!

Юридичні особи подають звіт з охорони праці про травматизм не пізніше 28-го лютого після звітного періоду.

скачать бланк звіт про травматизм на виробництві

Які ще звіти з питань охорони праці потрібно подавати

Зразок заповнення звіту про травматизм на виробництві

Державна служба статистики України опублікувала роз’яснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження № 7-тнв (річна) «Звіт про травматизм на виробництві у 20__ році».

Так, у першому розділі вказують інформацію щодо потерпілих від нещасних випадків, професійних захворювань і аварій, що сталися з працівниками на підприємствах.

Розділ 2 охоплює дані щодо окремих витрат підприємства, зумовлених нещасними випадками на виробництві (пов’язаними та не пов’язаними з виробництвом).

Розділ 3 вміщує інформацію щодо кількості потерпілих від нещасних випадків, які призвели до втрати працездатності на 1 робочий день чи більше, та від нещасних випадків зі смертельним наслідком.

У четвертому розділі зазначають кількість потерпілих внаслідок нещасних випадків, які призвели до втрати працездатності на 1 робочий день чи більше, та від нещасних випадків зі смертельним наслідком.

зразок заповнення звіту про травматизм на виробництві

Звіт про травматизм на виробництві 2020

З 1 січня 2020 року наказ Держстату № 242, яким затверджено Звіт про травматизм на виробництві (форма № 7-тнв), втратив чинність. Наразі Держкомстат не затвердив іншої форми звіту аналогічної тематики. А отже, подавати Звіт про травматизм 2019 не потрібно.

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді