Як установити протипожежний режим на підприємстві

Протипожежний режим необхідно встановити на всіх підприємствах. Цього вимагають Правила пожежної безпеки в Україні, затверджені наказом МВС від 30.12.2014 № 1417. Хто має його встановити, яким документом, яких заходів вжити? Відповіді та практичні поради знайдете у тематичці.

Для Вашої зручності статті на тему забезпечення пожежної безпеки на підприємстві зібрано в одній тематичці.

Як установити протипожежний режим на підприємстві

Протипожежний режим на підприємстві

Ви ще досі не розробили протипожежний режим на підприємстві? Тоді мерщій читайте статтю. У ній підкажемо, яких заходів протипожежного режиму необхідно вжити. Також автор навів зразок порядку проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт.

Вогнегасники на підприємстві: як обрати й експлуатувати

Пожежа! Що робити? Головне — не панікуйте! Вам у поміч вогнегасник. Зі статті дізнаєтеся, як його обрати та правильно експлуатувати.

Внутрішній протипожежний водогін

Зі статті дізнаєтеся про вимоги до систем внутрішнього протипожежного водогону та будівлі, які не потребують його облаштування. Статтю доповнено зразками заповнення Журналу обліку та технічного обслуговування внутрішніх пожежних кранів та рукавів, а також Акта перевірки протипожежного водопостачання.

Як скласти план евакуації людей у разі пожежі

Відчули у приміщенні запах диму, різке підвищення температури повітря? Це можуть бути ознаки пожежі. Головне — не панікуйте! Дійте за планом евакуації. Як правильно його скласти, дізнаєтеся зі статті.

Курити на підприємстві — можна чи зась?

Зі статті дізнаєтеся, як облаштувати на підприємстві спеціальні місця для куріння та яка відповідальність чекає на порушників відповідних законодавчих норм.

Огляд приміщень після робочого дня

Робочий день позаду. Не поспішайте залишати приміщення, доки не переконаєтеся у відсутності порушень, що можуть призвести до пожежі. У статті підкажемо, що потрібно перевіряти під час огляду приміщень після закінчення робочого дня.

«Ялиночко, гори!»: протипожежні правила під час новорічних та різдвяних свят

Свята на порозі. Зустріньте їх не лише весело, а й безпечно! Спеціально для вас експерт нагадав правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят. Дотримуйтеся їх, щоб не перетворити новорічне святкування на трагедію

На енергетичних підприємствах — нові правила пожежної безпеки

Читайте в статті про нові правила пожежної безпеки на енергетичних підприємствах.

Дотримуємося правил пожежної безпеки у навчальних закладах

В одній статтіми зібрали основні норми затверджених у 2016 році Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України. Вони допоможуть керівнику та відповідальним за пожежну безпеку особам створити безпечні умови роботи навчального закладу та уникнути непорозумінь під час перевірки закладу контролюючими органами. Також наводимо Алгоритм дій при виникненні пожежі у навчальному закладі.

Як організувати безпечну експлуатацію електроустановок

Аби забезпечити належну експлуатацію електроустановок, на підприємстві створюють електротехнічну службу. Як діяти, якщо суб’єкту господарювання економічно недоцільно її утримувати? Кого призначити відповідальним за електрогосподарство? Відповіді на ці й інші запитання — у статті

Ці та інші корисні статті Ви знайдете у Довіднику спеціаліста з охорони праці.

Як установити протипожежний режим на підприємстві



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді