Статті за темою Додаткова відпустка

Наказ про надання відпустки без збереження зарплати на час карантину
Надання відпустки за власний рахунок в період карантину через COVID-19 відрізняється від надання такої відпустки за штатних умов. Існує декілька варіантів оформлення наказу, з якими ми вас ознайомимо у статті.
31054
Додаткові відпустки працівникам автопідприємства
Як надаються додаткові відпустки працівникам автопідприємства? Зокрема, чи мають право на додаткову відпустку за роботу із шкідливими умовами праці слюсар з ремонту автомобілів, слюсар-ремонтник, машиніст з прання та ремонту спецодягу, мийник автомобілів. Допоможемо розібратися у статті.
1537
Право працівників аварійно-рятувальних служб на відпустки
Зі статті ви дізнаєтеся про порядок надання відпусток працівникам аварійно-рятувальних служб, зокрема, чи можна надати працівнику протягом одного календарного року невикористану частину відпустки за попередній рік і чергову відпустку.
2118
Тривалість додаткової відпустки фельдшера-лаборанта і молодшої медичної сестри лабораторії
Скільки днів додаткової відпустки повинні мати фельдшер-лаборант і молодша медична сестра клініко-діагностичної лабораторії наркологічного лікувально-профілактичного закладу охорони здоров’я? Дізнайтеся відповідь зі статті.
3074
Тривалість додаткової відпустки за результатами чергової атестації робочих місць
Слюсар-ремонтник термічного відділення з 1995 року працює у шкідливих умовах праці. Раніше він отримував 6 днів додаткової відпустки, а після проведеної у 2015 році атестації йому встановлено 1 день додаткової відпустки. У 2016 році за цією ж професією прийнято на роботу нового працівника. Якої тривалості має бути додаткова відпустка у слюсаря-ремонтника та у нового працівника?
2174