У серпні 2020 року набере чинності Технічний регламент засобів індивідуального захисту

У серпні 2020 року набере чинності Технічний регламент засобів індивідуального захисту

Держпраці звертає увагу виробників, розповсюджувачів та споживачів: згідно зі статтею 5 Закону України «Про технічні регламенти та оцінку відповідності», постановою КМУ від 21.08.2019 № 771 затверджено Технічний регламент засобів індивідуального захисту. 30 серпня 2020 року регламент набере чинності.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Особиста картка обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ

Роботодавець зобов’язаний організувати на підприємстві належний облік і контроль за видачею у встановлені строки ЗІЗ працівникам. Видачу і повернення ЗІЗ потрібно обліковувати в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
37029

Засоби колективного захисту працівників

Залежно від характеру застосування засоби захисту працівників поділяють на засоби колективного захисту та засоби індивідуального захисту. У статті розповімо про види колективних засобів захисту залежно від їх призначення.
69714

Спецвзуття: як використовувати та зберігати

На підприємствах, діяльність яких пов’язана з небезпечними роботами, працівникам видають спеціальне взуття та одяг. У статті розповімо про види спецвзуття, як здійснюється його облік, як правильно зберігати спецвзуття та доглядати за ним.
6357

Засоби індивідуального захисту шкіри

Засоби індивідуального захисту — це спорядження або пристосування, які допомагають користувачу захиститися від однієї або декількох небезпек для життя та здоров’я. У статті розповімо детальніше про засоби індивідуального захисту шкіри та про особливості їхнього використання.
18672

Засоби індивідуального захисту рук

Щоб захистити шкіру рук від впливу шкідливих чинників на виробництві, потрібно використовувати спеціальні засоби індивідуального захисту для рук. У статті з’ясуємо, які види ЗІЗ рук передбачені у чинному на сьогодні законодавстві
3365

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді