Оприлюднено проект наказу щодо застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки

Держпраці розмістила для громадського обговорення проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Положення щодо застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки в металургійній промисловості та залізорудних гірничо-збагачувальних комбінатах».

Проект наказу Мінсоцполітики України «Про затвердження Положення щодо застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки в металургійній промисловості та залізорудних гірничо-збагачувальних комбінатах» (далі — проект акта) підготовлений з метою правового регулювання та забезпечення вимог щодо безпеки під час виконання робіт підвищеної небезпеки і приведення їх у відповідність до чинного законодавства України про охорону праці й сучасним досягненням науки і техніки у сфері охорони праці та відповідних галузях економічної діяльності шляхом затвердження Положення щодо застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки в металургійній промисловості та залізорудних гірничо-збагачувальних комбінатах.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту акта приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за такою адресою:

Державна служба України з питань праці: 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14, e-mail: [email protected]; тел.: 226-20-83, факс: 289-55-24.

СкачатиАналіз регуляторного впливу
СкачатиВитрати
СкачатиНаказ Міністерства соціальної політики України
СкачатиПояснювальна записка

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки

Що таке наряд-допуск на виконання робіт підвищеної небезпеки? Хто його видає і коли він потрібен? Яку форму бланка обрати та як правильно оформити? Відповіді на ці та інші питання — у статті. А також скачуйте розроблений експертом бланк наряду допуску.
121523

Роботи підвищеної небезпеки

Дізнайтеся, які документи потрібні для організації робіт підвищеної небезпеки та як їх оформити, а також, як проводити роботи з підвищеною небезпекою під час воєнного стану.
64885

Наряд-допуск на виконання вогневих робіт

В яких випадках потрібно оформлювати наряд-допуск на виконання тимчасових вогневих робіт, хто розробляє такий документ? Відповіді на ці питання ви знайдете у статті, а також зможете скачати бланк наряду-допуску на виконання вогневих робіт.
20887

Наказ про затвердження Положення про застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки

Якщо на підприємстві виконують різні роботи підвищеної небезпеки, доцільно розробити Положення про застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки. Наводимо зразок наказу для затвердження такого Положення.
4261

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді