Проект наказу «Про затвердження Вимог до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу «Про затвердження Вимог до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва» з’явилося на офіційному сайті Держпраці 21.06.2017

Проект наказу Мінсоцполітики України «Про затвердження Вимог до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва» (далі – проект наказу) розроблений Держпраці на виконання п. 4 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011 № 1107.

Проект наказу підготовлено з метою правового регулювання питань здійснення суб’єктами господарювання експертної діяльності у сфері охорони праці та промислової безпеки та реалізації цієї діяльності на законодавчо врегульованих засадах.

За результатами узгоджувальної наради, що відбулася 19.04.2017, всі розбіжності між зацікавленими сторонами були врегульовані і проект наказу доопрацьовано.

Зауваження та пропозиції до доопрацьованої версії проекту наказу слід надсилати на адресу:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: [email protected].

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у місячний термін у письмовому або електронному вигляді.

Скачати документи:

Скачати усі документи одним архівом

Проект наказу «Про затвердження Вимог до експертних організацій, які мають намір виконувати (виконують) експертизу стану охорони праці та безпеки промислового виробництва»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як експлуатувати газові балони

Безпечна експлуатація газових балонів залежить від багатьох чинників. У статті розповімо, як заповнювати, транспортувати та зберігати, як проводити техогляд, як навантажувати та розвантажувати балони з газами.
21050

Робота при низьких температурах повітря

Робота при низьких температурах повітря може бути небезпечною для здоров'я працівників. Низькі температури можуть призвести до переохолодження, обмороження та інших захворювань. Норми роботи при низькій температурі та яка допустима температура на робочому місці, читайте у статті.
90

План локалізації і ліквідації аварій для об’єктів підвищеної небезпеки

Суб’єкти господарської діяльності мають розробляти і затверджувати план локалізації і ліквідації аварій для кожного об’єкта підвищеної небезпеки, який вони експлуатують або планують експлуатувати. У статті ви знайдете зразок такого плану.
29930

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
241

Правила безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві

У зв'язку з тим, що робота працівників колійного господарства пов'язана з рухом поїздів і маневровою роботою, вона вимагає ретельного виконання правил і технологічних процесів кожного виду робіт.
117

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді