На особистому прийомі Голови Держпраці з’ясовували особливості використання вогнегасників на шахтах

Протягом особистого прийому, що пройшов 17.05.2017, Голова Держпраці Роман Чернега обговорював з головним інженером Макіївського заводу «Факел» проблемні питання експлуатації продукції підприємства – шахтних вогнегасників на вуглевидобувних підприємствах України.

Було зазначено, у чому полягає різниця спеціалізованих вогнегасників для підземних робіт від звичайних промислових, які часто закуповуються підприємствами для застосування в шахтах, і в чому небезпека такої заміни.

Роман Чернега пообіцяв з’ясувати, який тип вогнегасника дозволяють використовувати нормативні акти з питань охорони праці, і в контексті доручення КМУ щодо перевірок шахт розібратися, чи відповідають наявні на підприємствах вогнегасники цим нормативам.


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вуглекислотні вогнегасники

Вуглекислотні вогнегасники — поширений засіб пожежогасіння. Дізнайтеся зі статті про загальні та технічні характеристики вуглекислотних вогнегасників, призначення, правила застосування, транспортування і зберігання, перезаряджання вуглекислотних вогнегасників, принцип їх дії.
44625

Вимоги до експлуатації вогнегасників

Дізнайтеся, які норми належності вогнегасників передбачені у чинних Правилах експлуатації та типових нормах належності вогнегасників та на які об’єкти поширюються встановлені в них вимоги.
15355

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді