Статті за темою Вогнегасники

Вуглекислотні вогнегасники
Вуглекислотні вогнегасники — поширений засіб пожежогасіння. Дізнайтеся зі статті про загальні та технічні характеристики вуглекислотних вогнегасників, призначення, правила застосування, транспортування і зберігання, перезаряджання вуглекислотних вогнегасників, принцип їх дії.
44526
Вимоги до експлуатації вогнегасників
Дізнайтеся, які норми належності вогнегасників передбачені у чинних Правилах експлуатації та типових нормах належності вогнегасників та на які об’єкти поширюються встановлені в них вимоги.
15326
Вимоги до розміщення вогнегасників
Як обрати місце для вогнегасника, як повісити вогнегасник, де та як розмістити його у транспорті. Про правила розміщення вогнегасників на підприємствах та транспортних засобах — далі у статті.
59535
Види вогнегасників
Аби забезпечити пожежну безпеку, кожне підприємство необхідно оснастити вогнегасниками. Зі статті ви дізнаєтеся, які існують види вогнегасників, які особливості вони мають та коли їх застосовувати.
112988
Перезаряджання вогнегасників
Надійність роботи вогнегасників залежить від якості їхнього виготовлення, зберігання, користування та своєчасності проведення технічного обслуговування. У статті експерт докладно висвітлив усі питання, пов’язані із перезаряджанням вогнегасників різних видів.
11602
Правила користування вогнегасником
Дізнайтеся, як користуватися вогнегасником на відкритому повітрі, яким має бути порядок дій при гасінні легкозаймистих і горючих рідин, газів, електроустаткування, яке перебуває під напругою, та про інші важливі правила користування вогнегасником.
46212