Затверджено критерії допомоги підприємствам, які створюють нові робочі місця

Уряд постановою від 31.01.2018 № 33 затвердив критерії оцінки допустимості державної допомоги суб’єктам господарювання на працевлаштування окремих категорій працівників та створення нових робочих місць.

Рішення прийнято для впровадження правового регулювання відносин між Антимонопольним комітетом України, надавачами та отримувачами державної допомоги на працевлаштування окремих категорій працівників та створення нових робочих місць під час оцінки допустимості державної допомоги.

Критеріями визначено:

  • мету і форми державної допомоги;
  • категорії отримувачів державної допомоги;
  • максимальний розмір державної допомоги, яка може надаватися;
  • умови та спосіб розрахунку сукупного розміру державної допомоги;
  • витрати, що можуть бути відшкодовані отримувачам державної допомоги.

Скачати Критерії

Визначено критерії допомоги підприємствам, які створюють нові робочі місця

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як забезпечується охорона праці жінок, неповнолітніх та осіб з інвалідністю

Охорона праці жінок, неповнолітніх, інвалідів забезпечується відповідними законодавчими нормами. Адже через певні фізичні, фізіологічні та інші особливості жінкам, неповнолітнім, інвалідам складніше реалізувати своє право на працю. У статті розповідаємо, як забезпечити рівні можливості для всіх працівників, незалежно від статі, віку чи інвалідності, та створити безпечні умови праці для всіх.
40008

Доплата за шкідливі умови праці

Чинним законодавством передбачені пільги та компенсації за роботу у важких і шкідливих умовах праці. Зі статті ви дізнаєтеся, як нараховується доплата за шкідливі умови праці, якими нормативно-правовими актами це регулюється та яка відповідальність чекає на тих, хто порушує вимоги щодо призначення доплат.
27702

Які пільги передбачені для працівників, зайнятих на покрівельних роботах

Окремі види покрівельних робіт належать до робіт із шкідливими та важкими умовами праці. Щоб забезпечити соціальні гарантії працівникам, зайнятим у шкідливих і важких умовах праці, держава гарантує їм право на пільги й компенсації. Дізнайтеся, на які пільги можуть розраховувати працівники, зайняті на покрівельних роботах.
2387

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді