Змінено порядок проведення навчання з питань охорони праці в закладах освіти

Положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах, установах, організаціях, підприємствах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України набуло чинності 30 січня 2018 року.

Положенням передбачено, що всі, хто працює у закладах та установах освіти, при прийнятті на роботу і в процесі роботи мають проходити навчання, інструктажі та перевірку здобутих знань з:

Як саме відбуватимуться навчання та перевірка знань з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності працівників закладів освіти, а також учнів, студентів, курсантів, слухачів та інших здобувачі освіти, читайте у статті.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50490

Навчання з питань цивільного захисту

Навчання з питань цивільного захисту та пожежної безпеки працівників — обов’язкова вимога законодавства України. Додержання розроблених правил поведінки у надзвичайних ситуаціях є гарантією збереження їх життя та здоров’я. Читайте про вимоги до організації такого навчання та про спеціальні програми підготовки.
51588

Аналізуємо Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань

Типове положення про навчання з питань охорони праці встановлює вимоги щодо організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємства.
30449

Навчання з охорони праці для прикордонників

Одним із напрямів щодо забезпечення здорових та безпечних умов праці на робочому місці є організація належного рівня навчання працівників з питань охорони праці. Зі статті ви дізнаєтеся про особливості навчання з охорони праці для прикордонників
688

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді