Нещасний випадок чи самогубство: в Ужгороді розслідують загибель слюсаря-ремонтника

Зранку 6 грудня 57-річний слюсар-ремонтник КП «Водоканал м. Ужгорода» виліз по металевій драбині на стіну між насосним та грабарним приміщеннями з наміром, імовірно, покінчити життя самогубством.

Спроби колег переконати його відмовитися від цих намірів виявилися марними – чоловік зіскочив зі стіни заввишки 12 метрів. Внаслідок падіння він отримав смертельні травми.

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області створена спеціальна комісія з розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, яку очолив начальник відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об'єктах підвищеної небезпеки Віталій Ляхович. Обставини цього випадку і причини, що спонукали чоловіка до скоєння такого вчинку, наразі встановлюються.

Нещасний випадок чи самогубство: в Ужгороді розслідують загибель слюсаря-ремонтника Читайте також:

За інформацією Держпраці у Закарпатській області

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
8309

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80480

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63659

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
132530

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді