Проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві» розроблено Державною службою України з питань праці відповідно до статті 43 Конституції України та Закону України «Про охорону праці».
Чинні на сьогодні Правила техніки безпеки і виробничої санітарії в цукровій промисловості, що затверджені постановою Президії ЦК Профспілки робітників харчової промисловості від 30.04.1972 (протокол № 4) та Міністерством харчової промисловості СРСР 19.09.1972 (НПАОП 15.8-1.28-72), потребують перегляду та доопрацювання з метою приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства України.
Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: [email protected]; факс/тел.: (044) 279-05-52.
Перегляньте:
За інформацією Держслужби
Для чого створюють комісію з питань надзвичайних ситуацій, які документи розробити для її функціонування та як спланувати роботу комісії ‒ далі у статті
Водії автотранспортних засобів є в штаті багатьох підприємств та організацій. Як забезпечити охорону праці водіїв автотранспортних засобів — читайте у статті
Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань
Чи потрібно вносити інформацію про всі медичні огляди працівників? Яка відповідальність загрожує роботодавцю, якщо дані подані невчасно або не внесені взагалі?
Існує декілька способів, як організувати роботу працівників під час воєнного стану. Один із можливих варіантів — перевести працівників на дистанційну роботу. Дізнайтеся, як це зробити із дотриманням чинного законодавства.