Проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження Правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві» розроблено Державною службою України з питань праці відповідно до статті 43 Конституції України та Закону України «Про охорону праці».
Чинні на сьогодні Правила техніки безпеки і виробничої санітарії в цукровій промисловості, що затверджені постановою Президії ЦК Профспілки робітників харчової промисловості від 30.04.1972 (протокол № 4) та Міністерством харчової промисловості СРСР 19.09.1972 (НПАОП 15.8-1.28-72), потребують перегляду та доопрацювання з метою приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства України.
Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: [email protected]; факс/тел.: (044) 279-05-52.
Перегляньте:
За інформацією Держслужби
Скачайте зразок наказу про організацію навчання і перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві. Цей зразок, розроблений експертом, можна швидко адаптувати до умов вашого підприємства
Навчання і перевірка знань з питань охорони праці посадових осіб є важливою складовою в системі охорони праці. Роботодавцю потрібно організувати відповідне навчання з питань охорони праці посадових осіб, трудові обов’язки яких пов’язані з організацією робіт на підприємстві. Дізнайтесь про все необхідне зі статті
Для затвердження інструкцій з охорони праці в школі керівник навчально-виховного закладу видає відповідний наказ. Пропонуємо скачати приклад такого наказу та ознайомитись із корисною тематичною інформацією
Вимоги Типового положення про навчання з питань охорони праці стосуються організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємства. Дізнайтесь про все, що необхідно знати, далі у статті
Організація охорони праці на підприємстві — це цілісна система прав, обов’язків та повноважень суб’єктів виробничого процесу, процедур, спрямованих на дотримання безпечного рівня виробництва, правил та нормативних вимог, які регулюють питання найманої праці