У Новоград-Волинському розпочато спеціальне розслідування нещасного випадку, який стався з водієм КамАзу

Управління Держпраці у Житомирській області розпочало розслідування нещасного випадку, який стався з водієм вантажівки. Була створена комісія, яка проводить спеціальне розслідування нещасного випадку, що стався з водієм Новоград-Волинської квартирно-експлуатаційної частини району.

«9 березня 2017 року, під час технічного обслуговування вантажного автомобіля, водія Новоград-Волинської КЕЧ придавило кузовом. Потерпілого виявив колега, який прийшов, почувши крик водія. На жаль, отримані травми виявились несумісні з життям. Остаточні обставини та причини даного нещасного випадку з’ясовуються комісією зі спеціального розслідування» – прес-служба Управління Держпраці у Житомирській області.


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
7692

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80080

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63220

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
131383

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді