Статті автора Середа Марина

Інструкція з охорони праці для пекаря
Інструкція з охорони праці для пекаря є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час випікання хлібобулочних виробів в умовах пекарні. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
6607
Інструкція з охорони праці для працівника офісу
Щоб вберегти офісних працівників від можливих виробничих травм або професійних захворювань, розробіть та затвердьте інструкцію з охорони праці для працівника офісу. У статті ви знайдете зразок такої інструкції. За потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
27724
Розділ «Вимоги безпеки в аварійних ситуаціях» в інструкціях з охорони праці
Для створення безпечних і здорових умов праці на підприємстві розробляють інструкції з охорони праці. У статті підкажемо, яку інформацію необхідно вказати у розділі «Вимоги безпеки в аварійних ситуаціях», адже саме в цьому розділі розробники інструкцій найчастіше припускаються помилок.
11721
Інструкція з охорони праці бухгалтера
Бухгалтер повинен знати правила та норми охорони праці. Допоможе у цьому інструкція з охорони праці для бухгалтера. Скачайте інструкцію та ознайомте з нею відповідного працівника.
28435
Зразок інструкції з охорони праці для маляра
Інструкція з охорони праці маляра є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час виконання робіт із фарбування робочих поверхонь елементів будівельних конструкцій під час проведення будівельних та ремонтних робіт, крім тих будівельних конструкцій, що утворюють замкнені або важкодоступні простори.
11709
Инструкция по охране труда для работника офиса
Эта инструкция по охране труда является нормативным документом, содержащим обязательные требования по охране труда для офисных работников. При необходимости адаптируйте ее к условиям вашего предприятия.
2938
Інструкція з безпеки життєдіяльності під час карантину
Інструкція з безпеки життєдіяльності учнів під час карантину встановлює правила поведінки учасників освітнього процесу поза межами навчального закладу. За потреби ви можете змінити або доповнити її відповідно до ситуації.
93433
Инструкции по охране труда в учебных заведениях Украины
Инструкции по охране труда в учебном заведении — это локальные нормативно-правовые акты, определяющие обязательные требования безопасности, которые должны соблюдать работники учебных заведений. В статье вы найдете образцы инструкций по охране труда в школе. При необходимости адаптируйте их к условиям вашего учебного заведения.
1794
Інструкції з охорони праці в навчальних закладах
Інструкції з охорони праці в закладі освіти — це локальні нормативно-правові акти, що визначають обов’язкові вимоги безпеки, яких повинні дотримувати працівники навчальних закладів. У статті ви знайдете зразки інструкцій з охорони праці в школі. За потреби адаптуйте їх до умов вашого навчального закладу.
58403