Статті автора Лідньов Анатолій

Інструкція з охорони праці для вантажника
Інструкція з охорони праці для вантажника є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час виконання вантажних робіт. Скачайте примірну інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
11891
Инструктажи по электробезопасности
Работодатель обязан регулярно предпринимать меры безопасности, чтобы исключить или минимизировать риски возникновения пожара и поражения работников электрическим током. Одна из главных мер — проводить инструктажи, обучение и проверку знаний работников по вопросам электробезопасности. Больше об инструктаже по электробезопасности — узнайте из статьи.
8891
Инструктажи по охране труда
Одна из обязанностей работодателя — обеспечить проведение инструктажей по охране труда. Из статьи вы узнаете, какие существуют виды инструктажей по охране труда, кто проводит инструктажи по охране труда, какая периодичность проведения инструктажей по охране труда и как проводить инструктажи по охране труда во время войны.
93898
Oрганізація проведення інструктажів з питань охорони праці
Зі статті ви дізнаєтеся, які існують види інструктажів з охорони праці, хто проводить інструктажі з охорони праці, яка періодичність проведення інструктажів з охорони праці та як проводити інструктажі з охорони праці від час війни.
218110
Как провести целевой инструктаж по охране труда
Когда проводить целевой инструктаж по охране труда, кто должен его проводить, какую документацию нужно оформить, как действовать, если работник не прошел инструктаж? Ответы — в статье.
24119
Цільовий інструктаж з охорони праці
Коли проводити цільовий інструктаж з охорони праці, хто має його проводити, яку документацію потрібно оформити, як діяти, якщо працівник не пройшов інструктаж? Відповіді — у статті.
59525
Образец программы первичного инструктажа по охране труда
Для проведения первичного инструктажа используется программа первичного инструктажа по охране труда на рабочем месте. Какие вопросы она должна включать, кто ее составляет — читайте далее. Также вы можете скачать образец программы, разработанный экспертом.
3804
Зразок Програми первинного інструктажу з ОП
Для того, щоб провести первинний інструктаж з охорони праці на підприємстві, відповідальній особі потрібна програма первинного інструктажу з питань охорони праці. У статті ми наводимо зразок такої програми.
17908
Порядок затвердження програм навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки
З 14 лютого 2020 року діє новий порядок проведення інструктажів з пожежної безпеки. Які обов’язки для керівників підприємств та осіб, котрі проводять навчання, передбачені документом? Та як за новим порядком проводити інструктажі з пожежної безпеки — розкажемо у статті.
4690
Інструктажі в школі для здобувачів знань
Відповідальним за збереження життя і здоров'я здобувачів освіти під час освітнього процесу є учитель (класовод, класний керівник), який проводить інструктажі з охорони праці під час проведення трудового навчання і виробничої практики та інструктажі з безпеки життєдіяльності.
22607
Інструкція з охорони праці для оператора АЗС
Інструкція з охорони праці для оператора АЗС є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з охорони праці для заправника при виконанні робіт згідно з його обов’язками. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
18419
Інструкція з охорони праці для підсобного робітника
У статті ви знайдете примірну інструкцію з охорони праці підсобного робітника. За потреби наведена інструкція з охорони праці для підсобного робітника може бути адаптована до умов вашого підприємства.
11246
Інструкція з охорони праці для машиніста земснаряда
Інструкція з охорони праці для машиніста плавучого земснаряда є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з ОП для машиніста земснаряда при виконанні робіт згідно з його обов’язками.
1694
Виды инструкций по охране труда
Инструкция является нормативным актом, содержащим обязательные для соблюдения работниками требования по охране труда при выполнении ими работ определенного вида или в рамках определенной профессии. В статье расскажем, какие бывают виды инструкций по охране труда и какие требования к их разработке.
13987