Як упровадити на підприємстві ризикоорієнтовану СУОП

Дізнайтеся, чим відрізняється ризикоорієнтована система управління охороною праці від традиційної та як її запровадити з нуля

Ризикоорієнтована СУОП

Онлайн-семінар для інженерів з охорони праці

Схвалена Урядом Концепція реформування системи управління охороною праці в Україні передбачає запровадження ризикоорієнтованого підходу, що відповідає стандартам ЄС. Проте такий підхід часто є несподіванкою для фахівців з охорони праці.

Дізнатися про відмінності між традиційною та ризикоорієнтованою системою управління охороною праці можна 22 грудня на онлайн-семінарі. Лектори — досвідчені фахівці у галузі управління охороною праці та юриспруденції, які підкажуть відповіді на головні питання:

  • як організувати оцінку ризиків з нуля;
  • як виявляти небезпеки та класифікувати їх;
  • як залучити до впровадження ризикоорієнтованої СУОП роботодавців і працівників та ін.

Як упровадити на підприємстві ризикоорієнтовану СУОП

Підготуйтеся до зміни принципів роботи СУОП

Крім того, семінар допоможе розібратися з однією з наріжних тем — проведенням перевірок. Завдяки порадам фахівців ви будете готові до заходів контролю та знатимите, які права мають контролери, а які — суб'єкт господарювання. Отже, ви зможете відстояти інтереси свого підприємства.

Втім, якщо інформація від спеціалістів здаватиметься вам неповною, в кінці кожного блоку ви матимете змогу поставити уточнювальні запитання.

Слухачі семінару гарантовано зможуть спростити свою подальшу роботу, адже отримають готові зразки Форм оцінки ризиків, аналітичну презентацію «Які працеохоронні порушення допускають підприємства у 2021 році» за матеріалами перевірок Держпраці та відеозапис навчання. Також їм видадуть електронний сертифікат, що підтвердить участь у семінарі.

Наприкінці на всіх чекає розіграш подарунків.

Будьте готовими до змін ще до того, як вони почнуться, адже своєчасність — гарантія успіху!

Як упровадити на підприємстві ризикоорієнтовану СУОП
22 грудняОновіть свої знання щодо роботи СУОП, і зміни ніколи не зможуть заскочити вашу компанію зненацька
оцінка ризиків з нуля; класифікація небезпеки; управління ризиками; підготовка до перевірки; захист своїх прав —

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36590

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10102

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31746

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
162927

Правила безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві

У зв'язку з тим, що робота працівників колійного господарства пов'язана з рухом поїздів і маневровою роботою, вона вимагає ретельного виконання правил і технологічних процесів кожного виду робіт.
52

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді