План діяльності Держпраці з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік

Держпраці опублікувала План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на наступний рік.

Держпраці наказом від 10.12.2018 № 129 затвердила План діяльності Державної служби України з питань праці з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік (далі — План). Він передбачає розробку проектів Законів України, постанов Кабміну і наказів Мінсоцполітики.

СкачатиПлан діяльності Держпраці з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік

Зокрема, у Плані — Проект Закону України «Про поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення (нова редакція)», який розробляється з метою імплементацій в національне законодавство положень Директиви 2014/28/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 26.02.2014 про гармонізацію законодавства держав-членів стосовно надання на ринку вибухових матеріалів цивільного призначення та нагляду за ними.

Серед проектів постанов Кабміну: «Про затвердження Технічного регламенту засобів індивідуального захисту», «Про затвердження Порядку здійснення державного гірничого нагляду» та ін. Серед проектів наказів Мінсоцполітики: «Про затвердження Положення щодо застосування нарядів-допусків під час виконання робіт підвищеної небезпеки в металургійний промисловості та залізорудних гірничозбагачувальних комбінатах» «Про затвердження Мінімальних вимог безпеки і охорони здоров’я у робочих зонах» та ін.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1‑ПВ

Один раз на два роки юридичні особи зобов’язані звітувати про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ. Актуальний бланк ви можете скачати у статті.
41996

Зразок Положення про енергетичну службу підприємства

Щоб забезпечити належне функціонування підприємства, яке є споживачем енергоресурсів, розробіть та затвердьте Положення про енергетичну службу. Щоб зробити це правильно, скористайтеся зразком Положення, наведеним у статті.
9164

Наказ про призначення відповідальних за безпечну експлуатацію генератора

Наказ стане у пригоді, щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів. Адаптуйте зразок наказу про призначення відповідального за безпечну експлуатацію електрогенератора до потреб свого підприємства і використовуйте в роботі.
18189

Посадова інструкція: загальні вимоги

Організаційно-правовим документом, який визначає завдання, права, обов’язки і відповідальність працівника відповідно до займаної посади, є посадова інструкція. Дізнайтеся про основні вимоги до розроблення посадових інструкцій та їх структуру зі статті.
36611

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці допоможе призначити членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві та визначити їхні обов'язки. Скачайте приклад наказу про створення комісії, розроблений експертом.
22081

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді