Опубліковано перелік атестованих лабораторій

Ознайомтеся з інформаційним переліком лабораторій, атестованих на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу.

Роботодавцям при організації проведення атестації робочих місць за умовами праці, потрібно звірятися з інформаційним переліком, сформованим Держпраці.

Відповідно до наказу Мінсоцполітики та МОЗ «Про затвердження Порядку атестації лабораторій на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу» від 29.05.2018 № 784/1012 інформація про лабораторії, атестовані на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу, має бути розміщена на офіційному веб-сайті Держпраці. У разі порушень лабораторіями вимог Порядку цей перелік буде коригуватися.

СкачатиПерелік станом на 25.09.2018

Опубліковано перелік атестованих лабораторій Дізнайтеся більше про новий порядок атестації лабораторій на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища

Лабораторія, атестована на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу – юридична особа або фізична особа – підприємець, яка має право на проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Атестація робочих місць за умовами праці медпрацівників

У закладах охорони здоров’я, як і на всіх інших підприємствах і в організаціях незалежно від форм власності й господарювання, потрібно проводити атестацію робочих місць. Однак з огляду на характер праці медичних працівників атестація їхніх робочих місць суттєво відрізняється від атестації на промислових підприємствах.
12833

Наказ про результати атестації робочих місць

За результатами атестації робочих місць за умовами праці видається наказ про її результати. Скачайте готовий зразок наказу про результати атестації робочих місць та за потреби адаптуйте його до особливостей вашого підприємства.
24385

Комісія з атестації робочих місць за умовами праці

Атестаційна комісія — це колегіальний орган, створений для вирішення всіх питань, які стосуються атестації робочих місць на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся, як створюють атестаційну комісію, хто входить до її складу, які функціональні обов’язки вона виконує.
13241

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді