Створена спеціальна комісія з розслідування смертельного нещасного випадку, що стався з трактористом на Кіровоградщині

Нещасний випадок стався під час обробітку ґрунту в одному із фермерських господарств Кіровоградського району. Результатом прикрої події стала загибель 31-річного тракториста.

«За повідомленням, що надійшло до Управління Держпраці у Кіровоградській обл., під час об’їзду території голова господарства звернув увагу на хаотичний рух трактора по полю. Виявилось, що в кабіні трактора нікого не було. Тіло механізатора знайшли за 200 метрів від покинутої техніки.

Фахівці Управління Держпраці відразу ж оглянули місце події, вивчили необхідні документи. З’ясовано, що постраждалий працював офіційно з початку сезону, зі слів працівників господарства спиртного не вживав.

Наказом Управління Держпраці утворено спеціальну комісію із розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком. Обставини трагедії з’ясовуються» – прес-служба Держпраці.


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
8310

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80480

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63659

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
132531

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді