Чергові зміни до Правил улаштування електроустановок

Теми:
З 11 липня 2016 року наберуть чинності зміни до Правил улаштування електроустановок.

Наказами Міненерговугілля внесено зміни до Правил улаштування електроустановок (ПУЕ), а саме викладено у новій редакції:

  • главу 4.4 «Акумуляторні установки» розділу 4 «Розподільчі установки і підстанції»;
  • главу 3.1 «Захист електричних мереж напругою до 1 кВ» та главу 3.2 «Релейний захист» розділу 3 «Захист і автоматика».

Зміни набирають чинності з 11.07.2016.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

III група з електробезпеки

Рівень знань із електробезпеки визначає кваліфікаційна група працівника. Дізнайтеся про вимоги для присвоєння III групи з електробезпеки від експерта.
16150

Група з електробезпеки інженера з охорони праці

Робота інженера з охорони праці досить багатофункціональна і складна. Дізнайтеся, чи повинен інженер з охорони праці для виконання своїх обов'язків мати групу з електробезпеки?
9337

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10552

Інструктажі з електробезпеки

Роботодавець зо­бо­в’я­заний регулярно вживати заходів безпеки, щоб унеможливити або мінімізувати ризики виникнення пожежі й ураження працівників електричним струмом. Один із головних заходів — проводити інструктажі, навчання та перевірку знань працівників із питань електробезпеки. Більше про інструктажі з електробезпеки — дізнайтеся зі статті.
15862

Як організувати роботу комісії з перевірки знань з електробезпеки

Для перевірки знань електротехнічних та електротехнологічних працівників керівник підприємства має створити комісію/комісії з перевірки знань та затвердити перелік працівників, які проходитимуть перевірку. У статті розповідаємо, як організувати роботу комісії з перевірки знань працівників з електробезпеки.
8208

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді