Отримайте ваш подарунок до Дня охорони праці

Даруємо книгу «Розслідування нещасних випадків на підприємстві», яка буде корисна як роботодавцю, так і фахівцю з охорони праці

Розслідування нещасних випадків: все, що може знадобитися, в одному місціДізнатися більше про нещасні випадки на виробництві та порядок їх розслідування краще до того, як трапилася надзвичайна ситуація. Ми зібрали в одній книзі всю інформацію, яка може вам знадобитися у цій ситуації.

СКАЧАТИ КНИГУ

До Дня охорони праці ви можете отримати книгу «Розслідування нещасних випадків на підприємстві».

Нічого купувати або замовляти не потрібно — це наш подарунок для колег. Все, що вам потрібно, — просто завантажити примірник

Ви, зокрема, знайдете: 

  • аналіз нормативних вимог Порядку № 337 і змін до нього;
  • поради експертів-практиків;
  • чіткий алгоритм дій.
зразки документів і шпаргалки

І, звісно, бажаємо, щоб ця книга насамперед збагатила ваші теоретичні знання, а нещасних випадків на вашому підприємстві не траплялося.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечка на підприємстві

Аптечка першої допомоги має бути на кожному підприємстві, адже часто від оперативності надання домедичної допомоги залежить життя людини. Яким має бути склад аптечки невідкладної медичної допомоги, де саме повинна розміщуватися аптечка першої допомоги у виробничому підрозділі, хто відповідає за неї — про все це розповімо далі.
91351

Перша допомога при опіках

За різних обставин працівник може отримати термічні або хімічні опіки. В умовах воєнної агресії ризик отримання таких ушкоджень значно зростає. У статті розповімо про те, які існують види опіків та як правильно надати домедичну допомогу при опіках постраждалому.
25760

Класифікатор подій, що призвели до нещасного випадку

Від правильності встановлення причини нещасного випадку залежить ефективність розроблюваних заходів щодо запобігання подібним випадкам. Не помилитися при визначенні коду причини нещасного випадку за Класифікатором видів подій, причин, обладнання, що призвели до нещасного випадку, допоможе наша стаття.
14841

Порядок дій у разі хімічної небезпеки

Хімічна аварія на режимному об’єкті або на об’єкті інфраструктури може мати масштабні наслідки. У статті ви знайдете інформацію про алгоритм дій у випадку загрози чи раптового виникнення хімічної небезпеки.
14117

Перша допомога працівнику, який травмував голову

Черепно-мозкова травма може мати тяжкі наслідки — навіть призвести до передчасної смерті. Тому важливо своє­часно й правильно надати домедичну допомогу травмованому. Як це зробити — допоможуть рекомендації експерта. Не забудьте поділитися ними з працівниками!
28965

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді