Як подати заявку про пошкоджене під час війни житло

Якщо через війну в Україні ви залишилися без домівки, зафіксуйте збитки в застосунку «Дія»

Як подати заявку про пошкоджене під час війни житло

Правила поведінки в зоні бойових дій

Через повномасштабне вторгнення Росії тисячі громадян залишилися без домівок у різних містах країни. Тому держава розпочала збір інформації і фіксації збитків громадян, які залишилися без своїх домівок через повномасштабне вторгнення рф в Україну.

Подавайте заявку, якщо у вас пошкоджені:

  • приватні будинки (садибні, дачні та садові);
  • квартири;
  • інші житлові приміщення (на які зареєстровано окреме право власності, а не у складі будинку).

Як подати заявку про пошкоджене під час війни житло Скачайте зразок наказу про оголошення простою під час воєнного стану

Як подати заявку в застосунку «Дія»:

1. Оновіть застосунок до останньої версії.

2. Зайдіть у «Дію» і натисніть: «Послуги» — «Пошкоджене майно».

3. Заповніть форму, вказавши всю потрібну інформацію.

Щоб заповнити форму, маєте знати:

  • ПІБ власника пошкодженого житла;
  • РНОКПП (картка платника податків);
  • контакти власника.

Після заповнення форми та її реєстрації можете завантажити заяву в PDF або отримати на електронну пошту. Далі очікуйте на інформацію про початок процедури оцінки та компенсації, що Уряд визначить найближчим часом.

Джерело: Телеграм-канал «Дії»

Любі читачі, команда Експертус Охорона праці продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку. Нагадуємо, що зараз усі матеріали сайту доступні вам без обмежень. У разі, якщо вам потрібна консультація експерта чи детальніша інформаційна підтримка, ви можете передплатити наш електронний журнал «Довідника спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Чи мають працівники право не працювати під час повітряної тривоги

Чи оплачується робота під час повітряної тривоги? Який штраф за роботу під час повітряної тривоги? Які дії працівників під час повітряної тривоги? Відповіді на ці питання та все про те, як створити безпечні умови праці під час повітряної тривоги – у статті.
96

Порядок затвердження програм навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки

Які обов’язки для керівників підприємств та осіб, котрі проводять навчання, передбачені документом? Та як за новим порядком проводити інструктажі з пожежної безпеки — розкажемо у статті.
5223

Організація навчання працівників з електробезпеки

Які існують форми навчання працівників, котрі обслуговують електроустановки споживачів, якими документами має бути врегульоване таке навчання. Більше про навчання та інструктаж працівників з електробезпеки — у статті.
19097

Розробляємо План роботи служби охорони праці

Для ефективної роботи служба охорони праці розробляє план заходів з охорони праці. Які питання мають бути охоплені в ньому, які заходи та терміни передбачені? Скачайте план роботи служби з охорони праці, підготовлений експертом, та дізнайтеся відповіді на ці та інші актуальні питання.
38456

Вимоги до організації робочого місця працівника з охорони праці

Організація робочого місця працівника з охорони праці є важливим аспектом забезпечення безпеки на робочому місці. Що таке робоче місце та робоча зона? Як має виглядати безпечне робоче місце? Чи є санітарно-гігієнічні вимоги до робочого місця? Якою має бути площа робочого місця на одного працівника? Відповіді на ці питання та все про вимоги до організації робочого місця – у статті.
192

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді