Позапланові перевірки з охорони праці: які підприємства перевірять у вересні?

Позапланові перевірки з охорони праці: які підприємства перевірять у вересні?
1

02 вересня відбулася відеоконференція Держпраці України з Головними управліннями (Управліннями) Держпраці в областях щодо проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері охорони праці у суб’єктів господарювання, які зберігають аміачну селітру для застосування на підприємствах будь-якої галузі, а також використовують її для виготовлення кальцієвої селітри, комплексних мінеральних добрив, на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 06.08.2020 № 33547/0/1-20 та доручення Держпраці від 11.08.2020 № Д-300/1/4.3-20.

ГУ Держпраці у Херсонській області повідомляє, що станом на 02.09.2020 у проінспектованих роботодавців виявлено, зокрема, такі порушення:

Увага! У вересні 2020 року перевірки суб’єктів господарювання, які зберігають аміачну селітру будуть продовжені.

Нагадаємо, що з 1 вересня також стартували перевірки Держпраці з питань виявлення неоформлених працівників

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок відповіді на припис інспектора праці

За результатами інспекційного відвідування інспектор складе акт, а якщо виявить порушення законодавства про працю — припис про їх усунення. Як надати відповідь на припис про усунення порушень інспектора праці? Скористайтеся підготовленим нашим експертом зразком відповіді як орієнтиром.
29771

Як організувати адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці

Одним із основних видів контролю за станом охорони праці на підприємстві є триступеневий адміністративно-громадський контроль. Хто та як має його організувати? Чи обов’язково всім підприємствам дотримуватись триступеневої схеми контролю, — роз'яснюємо у статті.
26467

Призначення відповідального за теплове господарство

Як правильно призначити відповідального за теплове господарство? Які вимоги до персоналу та що необхідно знати для безпечної експлуатації теплових установок і мереж? У статті розглянуто ключові аспекти, правила та рекомендації щодо організації теплового господарства на підприємстві.
578

Журнал реєстрації перевірок

Для того, щоб не допустити несанкціонованих перевірок, на підприємстві заводять Журнал реєстрації заходів державного нагляду (контролю). Ведення його — добровільне. Скачайте бланк Журналу реєстрації перевірок установленого зразка, щоб бути готовим до приходу контролерів.
58175

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді