Статті за темою Контроль стану охорони праці

Інструкція з охорони праці для оператора АЗС
Інструкція з охорони праці для оператора АЗС є нормативним документом, що містить обов’язкові вимоги з охорони праці для заправника при виконанні робіт згідно з його обов’язками. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте до умов вашого підприємства.
18346
Контроль за станом охорони праці на підприємстві
Контроль за станом охорони праці на підприємстві є одним із складових елементів системи управління охороною праці підприємства. Контроль спрямований на виявлення відхилень від норм в умовах праці та перевірку виконання працівниками своїх обов’язків у сфері охорони праці. Дізнайтеся, які бувають основні види контролю за станом охорони праці на підприємстві, з якою періодичністю їх проводять, та якими документами супроводжується контроль.
57478
Всесвітній день охорони праці
Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці, який збігається зі Всесвітнім днем охорони праці. Так само збігається і девіз, який визначає МОП. Дізнайтеся, як звучить тема Дня охорони праці — 2024 та як організувати День охорони праці на підприємстві.
102066
Як організувати адміністративно-громадський контроль за станом охорони праці
Одним із основних видів контролю за станом охорони праці на підприємстві є триступеневий адміністративно-громадський контроль. Хто та як має його організувати? Чи обов’язково всім підприємствам дотримуватись триступеневої схеми контролю, — роз'яснюємо у статті.
21953
Цивільний захист на підприємстві
Для того, щоб запобігти надзвичайним ситуаціям, ліквідувати їх наслідки та надати допомогу потерпілим, організуйте на підприємстві роботу з цивільного захисту. У статті розповімо, які саме заходи цивільного захисту повинні забезпечити на своїх об’єктах суб’єкти господарювання.
27001
План перевірок Держпраці на 2024 рік
Планові заходи державного нагляду здійснюються відповідно до річних планів, що затверджуються органом державного нагляду. Скачайте План графік перевірок Держпраці на 2024 рік та перевірте, чи є у ньому ваше підприємство.
12827
Планові перевірки Держпраці
Щорічні перевірки Держпраці — привід для хвилювання на багатьох підприємствах. Вони відбуваються згідно з планом, який затверджує відомство. Дізнайтеся більше, як формуються ці плани та які корективи у законодавство внесені у зв'язку з воєнним станом.
109317
Дотримуємось правил пожежної безпеки під час зимових свят
Наближаються різдвяні та новорічні свята, на багатьох підприємствах встановлюють новорічні ялинки та прикрашають приміщення. Водночас варто не забувати про правила пожежної безпеки під час зимових свят. Про те, яких заходів вжити, — далі у статті.
4111
Які штрафи передбачені за порушення правил пожежної безпеки
Порушникам вимог пожежної безпеки слід готуватися до відповідальності за свої дії. Про те, які саме штрафи за порушення вимог пожежної безпеки передбачені у чинному законодавстві в 2024 році, — далі.
26141