Кабмін збільшив на 11% розміри щомісячних виплат потерпілим від нещасних випадків на виробництві

Перерахування розміру страхових виплат планується з 1 березня.

Кабмін збільшив на 11% розміри щомісячних виплат потерпілим від нещасних випадків на виробництві

▶ Як розслідувати нещасні випадки в умовах карантину ◀

КМУ Постановою від 01.04.2020 р. № 249 затвердив коефіцієнт перерахування сум щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого, в розмірі 1,11.

➤➤ Працівник захворів на коронавірус: чи «виробничий» нещасний випадок

Згідно з Постановою № 249 такий коефіцієнт дійсний з 1 березня 2020 р.

Джерело: Урядовий Портал

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акт службового розслідування порушень вимог безпеки

Після того, як комісія зі службового розслідування встановила причини, винних осіб і зміст порушень, вона складає акт службового розслідування. Скачайте Акт службового розслідування: зразок, розроблений експертом
7692

Службове розслідування порушень вимог безпеки

Якщо порушення вимог безпеки на виробництві спричинило негативні наслідки, зокрема призвело до матеріальних збитків або травмування працівника, роботодавець може ініціювати службове розслідування. У статті підкажемо, як проводити службове розслідування та надамо зразки супутніх документів.
80080

Допомога при ураженні струмом

Перша допомога при ураженні електричним струмом — це найпростіші медичні дії, які виконуються безпосередньо на місці події в найкоротші після травмування строки. У статті ми розповімо, як правильно надати першу допомогу при ураженні струмом.
63222

Порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

У разі настання нещасних випадків, які завдали шкоди робітникам або іншим людям, роботодавець зобов’язаний вжити всіх зусиль для організації неупередженої та повної перевірки обставин таких подій. У статті розповідаємо не лише про загальну процедуру розслідування нещасних випадків, а й про те, як провести розслідування в умовах воєнного стану.
131387

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді