Журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» та система «Експертус Охорона праці» за 4 гривні

Багато спеціалістів галузі охорони праці, з якими ми спілкуємося, хотіли б спробувати працювати в експертно-правовій системі «Експертус Охорона праці», але бояться додаткових витрат. Ми не хочемо, щоб наші передплатники обмежували себе в отриманні актуальної фахової інформації через економічні негаразди. Тому створюємо максимально вигідні тарифи

Багато спеціалістів галузі охорони праці, з якими ми спілкуємося, хотіли б спробувати працювати в експертно-правовій системі «Експертус Охорона праці», але бояться додаткових витрат.

Ми чудово розуміємо такий острах. Дійсно, часи зараз не найкращі. І керівництво не завжди готове виділити кошти на додаткові видання для спеціаліста з охорони праці.

Але ми не хочемо, щоб наші передплатники обмежували себе в отриманні актуальної фахової інформації через економічні негаразди. Тому створюємо максимально вигідні тарифи.

Ви можете отримати журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» та систему «Експертус: Охорона праці» усього за 4 гривні на день!

ЧОМУ ТАКА НИЗЬКА ЦІНА?

Система «Експертус Охорона праці» працює онлайн. Тож вона не потребує встановлення на комп’ютер та постійних оновлень. Це дозволило значно зменшити її вартість у порівнянні з аналогами.

ОБЕРІТЬ СВІЙ ВАРІАНТ ПЕРЕДПЛАТИ

Доступ до системи «Експертус Охорона праці» можна придбати двома способами:

  • Оплатити лише систему та отримати в додаток лише електронну версію журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»
  • З електронною та друкованою версією «Довідника спеціаліста з охорони праці», яка надходить поштою

Вартість користування «Експертус Охорона праці» на місяць (завжди 31 день, незалежно від тривалості календарного місяця) без друкованого примірника ― 120 гривень. Тобто, за добу користування системою та електронною версією «Довідника спеціаліста з охорони праці» Ви сплачуєте трохи менше 4 гривень.

Вартість системи разом із друкованою версією «Довідника спеціаліста з охорони праці» ― 154 гривні на місяць, тобто лише 5 гривень на добу.

Пропозиція вигідна, згодні?

Скористатися безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом можна на сайті системи.

Бажаєте замовити повний доступ до системи за обраним тарифом? Це можна зробити онлайн або в редакції: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
32

Потенційні загрози під час відключень світла на підприємстві

У цій статті розглянемо основні загрози, які виникають під час блекауту, а також рекомендації як підготуватися до блекаутів, щоб убезпечити працівників підприємства від травмувань та інших наслідків, пов’язаних із можливими непередбачуваними відключеннями електроенергії.
397

Комісія з питань охорони праці: завдання та обов'язки

Комісію з питань охорони праці створюють як консультативно-дорадчий орган, у якому представники адміністрації і профспілок спільно вирішують питання безпеки, гігієни праці, виробничого середовища. Про те, як створити таку комісію і організувати її роботу, — далі.
11894

Обмеження та вимоги під час ручного переміщення вантажів працівниками жіночої статі

Зі статті ви дізнаєтеся, чи існують вимоги, обмеження та ризики, які мають враховуватися під час ручного переміщення вантажів працівниками жіночої статі. Також ознайомитеся з нормами підіймання і переміщення важких речей жінками.
63

Режим праці влітку у спекотних умовах

В останні два тижні в Україні встановилася надзвичайно спекотна погода, а отже роботодавцям час подбати про належні умови праці під час роботи в спеку. Зі статті ви дізнаєтеся, за якої температури дозволено виконувати різні види робіт, як запобігти перегріванню організму, а також знайдете зразки супровідних документів.
47342

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді