Журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» та система «Експертус Охорона праці» за 4 гривні

Багато спеціалістів галузі охорони праці, з якими ми спілкуємося, хотіли б спробувати працювати в експертно-правовій системі «Експертус Охорона праці», але бояться додаткових витрат. Ми не хочемо, щоб наші передплатники обмежували себе в отриманні актуальної фахової інформації через економічні негаразди. Тому створюємо максимально вигідні тарифи

Багато спеціалістів галузі охорони праці, з якими ми спілкуємося, хотіли б спробувати працювати в експертно-правовій системі «Експертус Охорона праці», але бояться додаткових витрат.

Ми чудово розуміємо такий острах. Дійсно, часи зараз не найкращі. І керівництво не завжди готове виділити кошти на додаткові видання для спеціаліста з охорони праці.

Але ми не хочемо, щоб наші передплатники обмежували себе в отриманні актуальної фахової інформації через економічні негаразди. Тому створюємо максимально вигідні тарифи.

Ви можете отримати журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» та систему «Експертус: Охорона праці» усього за 4 гривні на день!

ЧОМУ ТАКА НИЗЬКА ЦІНА?

Система «Експертус Охорона праці» працює онлайн. Тож вона не потребує встановлення на комп’ютер та постійних оновлень. Це дозволило значно зменшити її вартість у порівнянні з аналогами.

ОБЕРІТЬ СВІЙ ВАРІАНТ ПЕРЕДПЛАТИ

Доступ до системи «Експертус Охорона праці» можна придбати двома способами:

  • Оплатити лише систему та отримати в додаток лише електронну версію журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці»
  • З електронною та друкованою версією «Довідника спеціаліста з охорони праці», яка надходить поштою

Вартість користування «Експертус Охорона праці» на місяць (завжди 31 день, незалежно від тривалості календарного місяця) без друкованого примірника ― 120 гривень. Тобто, за добу користування системою та електронною версією «Довідника спеціаліста з охорони праці» Ви сплачуєте трохи менше 4 гривень.

Вартість системи разом із друкованою версією «Довідника спеціаліста з охорони праці» ― 154 гривні на місяць, тобто лише 5 гривень на добу.

Пропозиція вигідна, згодні?

Скористатися безоплатним ДЕМО-ДОСТУПом можна на сайті системи.

Бажаєте замовити повний доступ до системи за обраним тарифом? Це можна зробити онлайн або в редакції: 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback), peredplata@Експертус.com.ua

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36590

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10102

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
31746

Інструктажі з пожежної безпеки: види, порядок проведення

Інструктажі з питань пожежної безпеки — один із найбільш ефективних заходів забезпечення пожежної безпеки на підприємстві. Зі статті ви дізнаєтеся про види протипожежних інструктажів, періодичність проведення інструктажів з пожежної безпеки та перевірку набутих знань.
162927

Правила безпеки праці під час виконання робіт у колійному господарстві

У зв'язку з тим, що робота працівників колійного господарства пов'язана з рухом поїздів і маневровою роботою, вона вимагає ретельного виконання правил і технологічних процесів кожного виду робіт.
52

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді