Набрав чинності Технічний регламент рухомого обладнання, що працює під тиском

Технічний регламент визначає вимоги до рухомого обладнання, що працює під тиском, з метою забезпечення безпечності та обігу такого обладнання на ринку України.

Перевіряємо стан охорони праці на підприємствіА у Вас є всі необхідні документи?

Редакція Технічного регламенту рухомого обладнання, що працює під тиском від 20.06.2019 набула чинності 01.01.2020. Відповідно втратила чинність постанова КМУ від 05.11.2008 № 967 «Про затвердження Технічного регламенту пересувного обладнання, що працює під тиском».

Дія цього Технічного регламенту поширюється на:

  • нове рухоме обладнання, що працює під тиском, визначене в пп. 18 п. 5 цього Технічного регламенту, яке не було введено в обіг, для надання його на ринку;
  • рухоме обладнання, що працює під тиском, визначене в пп. 18 п. 5 цього Технічного регламенту, яке має маркування знаком відповідності цьому Технічному регламенту або Технічному регламенту пересувного обладнання, що працює під тиском, затвердженому постановою КМУ від 05.11.2008 № 967, для проведення періодичного інспектування, проміжного інспектування, виняткових перевірок і використання;
  • рухоме обладнання, що працює під тиском, визначене в пп. 18 п. 5 цього Технічного регламенту, яке не має маркування знаком відповідності Технічному регламенту пересувного обладнання, що працює під тиском, затвердженому постановою КМУ від 05.11.2008 № 967, для проведення переоцінки відповідності.

Дія цього Технічного регламенту не поширюється на рухоме обладнання, що працює під тиском, яке введено в обіг до набрання чинності постановою КМУ від 05.11.2008 № 967 «Про затвердження Технічного регламенту пересувного обладнання, що працює під тиском» і не могло бути предметом переоцінки відповідності.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50490

Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство

Посадова інструкція відповідального за електрогосподарство: обов’язкові розділи та їх послідовність. На що треба звернути увагу при складанні посадової інструкції. Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство.
52967

Регулювання питань охорони праці в колективному договорі

Регулювання питань охорони праці у колективному договорі: нормативні акти; зміст; порядок розробки, узгодження, підписання та затвердження договору; внесення змін; реєстрація колективного договору. Скачайте зразок Розділ охорона праці в колективному договорі.
34110

Перевезення небезпечних вантажів

Небезпечні вантажі становлять потенційну загрозу для людини й навколишнього середовища. У статті ви знайдете відповіді на такі питання: що таке небезпечний вантаж, чим укомплектувати транспортні засоби, що перевозять такий вантаж, які документи оформити та які вимоги до виробничого персоналу
12709

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді