Наказ про затвердження переліку робіт підвищеної небезпеки

Автор
юрист-практик, експерт з питань охорони праці
Якщо на підприємстві виконують роботи підвищеної небезпеки, потрібно затвердити їх перелік. Скачайте зразок наказу про затвердження переліку робіт підвищеної небезпеки.

Перелік робіт підвищеної небезпеки визначають на підприємстві з огляду на умови виробництва та види робіт. Це можуть бути роботи, які виконують за розпорядженням або у порядку поточної експлуатації без наряду-допуску, або роботи, для виконання яких потрібен наряд-допуск.

Наряд-допуск — викладене на спеціальному бланку розпорядження на безпечне ведення робіт.

Цей документ оформлюють не на усі роботи, а лише на ті, що передбачають підвищену виробничу небезпеку.

На які види робіт із підвищеною небезпекою оформлювати наряд-допуск

Наказ про затвердження переліку робіт підвищеної небезпеки

Керівник підприємства своїм наказом має затвердити переліки робіт підвищеної небезпеки. У наказі також визначають відповідальних осіб за проведення робіт підвищеної небезпеки і за видачу нарядів-допусків та керівника робіт підвищеної небезпеки, які виконуються в порядку поточної експлуатації.

З наказом про затвердження переліку робіт підвищеної небезпеки ознайомлюють вказаних у ньому відповідальних осіб під підпис.

Скачайте зразок наказу про затвердження переліку робіт підвищеної небезпеки, наведений на початку статті, і вам не доведеться розробляти його самотужки. 



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді