Позапланові перевірки у сфері техногенної та пожежної безпеки у жовтні-грудні 2017 року

Уряд видав розпорядження «Деякі питання державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки» від 20 вересня 2017 р. № 643-р, яким погодився з пропозицією Міністерства внутрішніх справ щодо проведення Державною службою з надзвичайних ситуацій у жовтні — грудні 2017 р. позапланових перевірок стану техногенної і пожежної безпеки у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, закладах охорони здоров’я із стаціонарним лікуванням, будинках для людей похилого віку та інвалідів, закладах відпочинку та оздоровлення державної та комунальної форми власності, а також приватної форми власності — у разі письмового звернення суб’єктів господарювання.

Обласним та Київській міській державним адміністраціям доручено:

  • за участю органів місцевого самоврядування сприяти проведенню перевірок;
  • разом з Державною службою з надзвичайних ситуацій забезпечити проведення роз’яснювальної роботи щодо дотримання вимог техногенної та пожежної безпеки.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимоги до розміщення вогнегасників

Як обрати місце для вогнегасника, як повісити вогнегасник, де та як розмістити його у транспорті. Про правила розміщення вогнегасників на підприємствах та транспортних засобах — далі у статті.
62847

Наказ про призначення відповідальних за пожежну безпеку

Керівник підприємства зобов’язаний призначити відповідального за пожежну безпеку на підприємстві та закріпити цей обов’язок у локальних актах підприємства. У статті ви знайдете зразок наказу про призначення відповідального за пожежну безпеку.
99501

Програма вступного інструктажу з питань пожежної безпеки

Навчання нових робітників здійснюється відповідно до програми вступного інструктажу, затвердженої в установленому порядку директором компанії та уповноваженими представниками державних органів пожежного нагляду. Читайте в статті детальніше про зміст цієї програми.
10865

Посадова інструкція інженера з пожежної безпеки

Посадова інструкція інженера з пожежної безпеки встановлює обов’язки, права, основні напрями роботи працівника, відповідального за пожежну безпеку та утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту. Скачайте інструкцію та адаптуйте до умов вашого підприємства.
12945

Види первинних засобів пожежогасіння

Що належить до первинних засобів пожежогасіння, які первинні засоби пожежогасіння використовуються на виробництві, як правильно їх обрати та розмістити. Відповіді на ці та інші питання про первинні засоби пожежогасіння дає експерт із питань охорони праці та пожежної безпеки.
39179

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді