На Чернігівщині провели перевірку знань інспекторів

У Чернігові на базі ДП «Чернігівський експертно-технічний центр Держпраці» проведено перевірку знань інспекторів з охорони праці щодо нормативно-правових актів з питань праці Управління Держпраці у Чернігівській обл.

Попередньо перед перевіркою знань провели навчання з питань охорони праці, програма якого включала:

Знання інспекторів перевіряли за допомогою відповідної комп’ютерної програми.

Джерело: офіційний портал Держпраці


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Проводимо первинний інструктаж з ОП

Коли потрібно проводити первинний інструктаж з охорони праці на підприємстві? Якими нормативними актами передбачено його проведення? За якою програмою проводити цей інструктаж? Щоб ви не розмірковували над цими питаннями, готові відповіді та зразки для скачування — у статті.
97820

Аналізуємо Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань

Типове положення про навчання з питань охорони праці встановлює вимоги щодо організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємства.
29183

Навчання з охорони праці

Одне із завдань служби охорони праці підприємства — провести навчання з охорони праці та перевірку знань за його результатами. Дізнайтеся про принципи організації та види навчання з питань охорони праці, а також завантажте готові зразки необхідних документів.
95921

Положення про навчання з питань охорони праці на підприємстві

Одним з основних документів з навчання і перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві є Положення про навчання з питань охорони праці. Які вимоги до цього документа, хто його затверджує й узгоджує — дізнайтеся зі статті.
40797

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді