276 працівникам виплатили понад 1,4 млн грн індексації заробітної плати завдяки позаплановій перевірці на Львівщині

Під час позапланової перевірки у Львівській регіональній службі державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті інспектор ГУ Держпраці у Львівській обл. виявила, що впродовж травня-листопада 2015 року працівникам цього відомства не проводили індексацію заробітної плати.

Зазначене порушення було усунуте до завершення перевірки: 276 працівникам донарахували індексацію на загальну суму 1422480,11 грн. Ця сума включає також компенсації за несвоєчасну виплату належних сум індексації.

Окрім цього, деяким працівникам сплатили:

  • за роботу у святкові дні у подвійному розмірі на загальну суму 1390,47 грн;
  • належну премію в розмірі посадового окладу – 3872 грн.

Джерело: офіційний портал Держпраці


Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Призначення відповідального за теплове господарство

Як правильно призначити відповідального за теплове господарство? Які вимоги до персоналу та що необхідно знати для безпечної експлуатації теплових установок і мереж? У статті розглянуто ключові аспекти, правила та рекомендації щодо організації теплового господарства на підприємстві.
456

Журнал реєстрації перевірок

Для того, щоб не допустити несанкціонованих перевірок, на підприємстві заводять Журнал реєстрації заходів державного нагляду (контролю). Ведення його — добровільне. Скачайте бланк Журналу реєстрації перевірок установленого зразка, щоб бути готовим до приходу контролерів.
58008

Cистема управління охороною праці (СУОП)

Що таке система управління охороною праці на підприємстві або СУОП та для чого її впроваджувати? Які питання повинна регулювати ця система та як визначити її ефективність? Дізнайтеся більше зі статті.
44003

Дотримання вимог охорони праці на елеваторах

Елеватори входять у новий сезон роботи в умовах війни. Поряд з небезпеками воєнного стану, періодичних обстрілів та аварійних відключень електроенергії на підприємства чатують і традиційні небезпеки. Тому роботодавцям необхідно забезпечити постійний нагляд за безпекою на робочих місцях та організовувати технологічний процес відповідно до вимог нормативно - правових актів з охорони праці (далі – НПАОП).
265

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді