Як Вам вже, напевно, відомо, ваш улюблений Довідник спеціаліста з охорони праці нині доступний також і в електронному вигляді. Розглянемо деякі переваги саме такого формату. І перша з них за важливістю для користувачів — активні посилання на нормативні акти, що згадуються у тексті.
Відтепер можна не шукати окремо закон чи підзаконний акт, який коментується у статті, — на повний текст зручно перейти безпосередньо зі сторінки журналу! Перед Вами стаття Миколи ФЕДОРЕНКА «Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті: аналізуємо документ» з рубрики про створення безпечних умов праці журналу «Довідник спеціаліста з охорони праці» № 6/2016.
Автор одразу згадує офіційний документ, який він буде аналізувати у статті: Правила охорони праці при роботі на висоті, затверджені наказом Держгірпромнагляду від 27.03.2007 № 62 (НПАОП 0.00-1.15-07).
А в електронному журналі ми наводимо посилання на його повний текст у новому вікні!
Спробуйте самостійно у безплатному презентаційному номері!
Інструкція з охорони праці для кухаря є інструкцією за професією, що встановлює вимоги безпеки під час приготування їжі (страв) в умовах кухні. Скачайте інструкцію та за потреби адаптуйте її до умов вашого підприємства.
Правилами охорони праці під час виконання робіт на висоті передбачена видача наряду-допуску для виконання робіт на висоті. Про особливості складання цього документа читайте у статті.
Інструкція з охорони праці під час роботи з електроінструментом — це нормативний документ, що визначає обов’язкові вимоги з ОП при використанні ручного електрифікованого інструменту. Завантажуйте інструкцію та адаптуйте її до потреб вашого підприємства.
Скачайте шаблон бланка та зразок заповненої довідки про підтвердження стажу роботи для призначення пільгової пенсії коштом підприємств за результатами атестації
Створіть план евакуації за кілька хвилин за допомогою сервісу