Всесвітній день охорони праці 2016

Теми:
У Києві 28 квітня відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці.

Заходи розпочнуться о 10:00 із покладання квітів до меморіального каменю на Алеї загиблим на виробництві у парку «Відрадний» Солом’янського району м. Києва.

Опісля об 11:00 у Центрі дитячої та юнацької творчості Солом’янського району відбудеться святковий концерт і нагородження переможців фіналу конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (м. Київ, вул. Героїв Севастополя, 35).

Прес-конференція з нагоди Всесвітнього дня охорони праці під девізом «Стрес на робочому місці: колективний виклик» запланована на 14:30. Учасники конференції: Голова Державної служби України з питань праці — Роман Чернега, Національний координатор Міжнародної організації праці в Україні — Сергій Савчук, перший заступник Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні — Олексій Мирошниченко, Голова Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні — Григорій Осовий, директор ДУ «Інститут медицини праці НАМН України» — Юрій Кундієв, директор Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Євген Баженков.

Місце проведення прес-конференції: Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ», м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16.

За інформацією офіційного порталу Державної служби України з питань праці

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить в обов'язки комісії з розслідування нещасного випадку

Для розслідування нещасних випадків, що не підлягають спеціальному розслідуванню, за наказом роботодавця на підприємстві утворюється комісія з розслідування нещасного випадку. Детальніше про склад комісії, її обов’язки і повноваження та про особливості створення комісії під час війни дізнайтеся зі статті.
46922

Інструкції з експлуатації засобів індивідуального захисту

Тема правильного вибору і експлуатації засобів індивідуального захисту є неабияк актуальною. Пропонуємо вам ознайомитися зі зразками інструкцій з експлуатації найпопулярніших засобів індивідуального захисту: респіратора, протигаза, марлевої пов’язки та ін.
30105

Навчання інженера з охорони праці

Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.
10551

Посадова інструкція фахівця з питань цивільного захисту

Інструкція фахівця з питань цивільного захисту відповідає вимогам Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників у сфері цивільного захисту України та набуває чинності з моменту затвердження.
47627

Інструкція з надання домедичної допомоги

Якщо на підприємстві стався нещасний випадок, саме від ваших дій залежатиме життя та здоров’я потерпілого. Як правильно діяти в критичній ситуації, підкаже Інструкція з надання домедичної допомоги. Скачайте зразок інструкції, розроблений експертом.
183372

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді