Відбувся перший вебінар напряму "Експертус Охорона праці"

Під час веб-конференції учасники обговорили правомірність та оперативність дій комісії з розслідування нещасних випадків на підприємстві.

18 грудня 2013 року пройшов безплатний вебінар «Розслідування нещасних випадків комісією підприємства».

Кількість учасників, які зареєструвалися та взяли участь у вебінарі, свідчить про актуальність обговорюваного питання та інтерес до нього. Від нещасних випадків не застраховане жодне підприємство, тож знання того, як грамотно розслідувати такий випадок, надзвичайно необхідні.

Учасники мали можливість поставити своє запитання та отримати висококваліфіковану відповідь нашого лектора — постійного автора журналу, головного державного інспектора з охорони праці Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській обл. та м. Києві — Миколи ФЕДОРЕНКА.

Якщо ви не хочете пропустити наступні вебінари від напряму «ЕкспертусОхорона праці» —  обов’язково підписуйтесь на нашу розсилку новин.

Переглянути вебінар та завантажити його презентацію можна у розділі Вебінари

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заходи безпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями

Вимоги безпеки під час використання сонячних батарей – важливий аспект охорони праці. Про основні небезпеки під час роботи із сонячними панелями та батареями, рекомендації щодо поводження з сонячними панелями та особливості дотримання вимог пожежної безпеки читайте у статті.
23

Наказ про створення служби охорони праці

Під час створення на підприємстві служби охорони праці та призначення відповідальної особи за стан охорони праці вам знадобиться наказ про створення служби охорони праці. У статті ви знайдете приклад такого наказу та матимете змогу скачати його.
23685

Температурний скринінг працівників: як запровадити

Проведення температурного скринінгу працівників — обов’язкова процедура профілактичних заходів. Як організувати температурний скринінг на підприємстві, хто має контролювати його та як скласти наказ про запровадження температурного скринінгу — відповідає експерт.
36707

Як безпечно експлуатувати генератори електричної енергії

Масове використання генераторів стало новою українською реальністю. У статті розповідаємо про переваги різних видів генераторів, як організувати їх безпечну роботу й подбати про пожежну безпеку та які вимоги до обслуговувального персоналу
10548

Охорона праці жінок в Україні

Якими нормами законодавства урегульована охорона праці жінок на підприємстві у мирний та воєнний час? Що потрібно знати про особливості роботи жінок з вантажами, роботу жінок у нічний час, про нюанси працевлаштування та звільнення жінок? Детально про трудові права жінок — у статті.
32695

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді