Перевірка документів про будівництво в «Дії»

Нові сервіси доступні і для фізичних, і для юридичних осіб

image34

Будівельні роботи: не залишайтесь осторонь порушень

На порталі «Дія» почав працювати електронний кабінет «Моє будівництво». У ньому відображаються всі документи будівельної сфери, незалежно від способу подання, у яких користувач вказаний як Замовник будівництва.

Новий інструмент дає змогу подивитися:

  • коротку інформацію про кожен документ;
  • статус його розгляду органами будівельного контролю.

У кабінеті доступні документи, переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ).

Скористатися кабінетом можуть фізичні та юридичні особи за допомогою електронного цифрового підпису — КЕП або «Дія. Підпис».

Нагадаємо: раніше особа, яка подавала документи в паперовому вигляді й не хотіла окремо реєструватись в ЄДЕССБ, змушена була звертатися до ЦНАПу чи органа будівельного контролю, щоб перевірити статус документа.

Джерело: Мінінфраструктури

Любі читачі, команда Цифрового видавництва Експертус продовжує працювати і надавати вам професійну підтримку

У разі, якщо вам потрібні консультація експерта або відповідь на питання, передплатіть за спеціальною ціною електронний журнал «Довідник спеціаліста з охорони праці» або систему «Експертус Охорона праці»

Медогляди водіїв транспортних засобів

Вища школа охорони праці

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Наказ про проведення інструктажів з охорони праці

Перед проведенням інструктажів з охорони праці на підприємстві потрібно видати відповідний наказ. У статті ви знайдете зразок наказу про проведення інструктажів з охорони праці, підготовлений експертом.
77449

Наказ про результати атестації робочих місць

За результатами атестації робочих місць за умовами праці видається наказ про її результати. Скачайте готовий зразок наказу про результати атестації робочих місць та за потреби адаптуйте його до особливостей вашого підприємства.
23865

Спецодяг для кухарів

Кухаря забезпечують спецодягом, спецвзуттям та іншими санітарними засобами. Існують певні вимоги щодо розміру, матеріалів, крою такого одягу та особливостей його використання. Детальніше про спецодяг для кухарів – у статті.
25431

Навчання і перевірка знань з охорони праці працівників закладів освіти

Чинне законодавство вимагає, щоб працівники протягом трудової діяльності проходили навчання і перевірку знань з охорони праці та безпеки життєдіяльності. Про те, як організувати навчання і перевірку знань з охорони праці працівників закладів освіти, — далі у статті.
15162

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді