Навчання інженера з охорони праці

UA RU
Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.

Як відбувається навчання інженера з охорони праці у Вищій онлайн школі

Навчання провідного інженера з охорони праці, так само, як і навчання головного інженера з охорони праці у Вищій школі відбувається у форматі:

  • уроків, які містять інтерактивні елементи (активні посилання на чинні нормативні документи) та відеодоповнень до уроків;
  • практикумів, ситуацій, алгоритмів, поточних тестів та підсумкового тестування.

Також слухачі школи отримають готові шаблони та приклади оформлення документів, що дасть змогу у майбутньому швидко та легко розробляти власні документи з охорони праці.

Чому важливо обрати саме онлайн навчання спеціаліста з охорони праці. Тому що дистанційне навчання інженера з охорони праці у 2023 році — одна з реалій нашого часу. Не всі мають змогу бути фізично присутніми на заняттях. Завдяки такому онлайн формату ви можете самі обрати, коли приділити час опануванню нових вмінь та знань, адже всі уроки доступні у режимі 24/7. 

На кого орієнтовано навчання у Вищій онлайн школі Охорони праці

Навчання у Вищій онлайн школі Охорони праці буде корисним як для початківців у сфері охорони праці, так і для професіоналів. Будь-хто знайде для себе корисні лайфхаки та здобуде нові навички.

Для проходження навчання у нас не має значення, в якому місті ви живете й працюєте, — Київ, Харків, Дніпро чи Львів. Інженер з охорони праці з будь-якого куточка України може «сісти за парту» нашої онлайн школи.

Хочу стати слухачем школи

Програма «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023»

Програми Вищої онлайн школи створені з урахування останніх змін у законодавстві. Їх розробляють провідні експерти з охорони праці, які знають, що саме запропонувати спеціалісту з охорони праці для ефективної роботи.

Програма «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023» спрямована на опанування загального курсу охорони праці із найкращими експертами галузі. Вона підходить як тим, хто працює у державному секторі, так і працівникам приватних фірм.

Навчання складається з таких модулів:

  1. Система управління охороною праці.
  2. Основні напрями роботи з охорони праці.
  3. Вимоги до гігієни праці, здоров’я працівників.
  4. Алгоритм розслідування нещасних випадків.
  5. Принципи домедичної допомоги потерпілим на виробництві.

Експерти школи супроводили уроки відеолекціями з концентратом лише актуальної інформації та готовими зразками супровідних документів, аби ви не втрачали час та не розробляли їх власноруч. Зокрема, після опанування програми ви:

  • матимете чітке розуміння, хто за що відповідає на підприємстві;
  • отримаєте алгоритм із самозахисту під час перевірок Держпраці;
  • навчитеся вирішувати проблемні ситуації;
  • дізнаєтеся, як зробити працівників співучасниками» створення безпечних умов праці;
  • знайдете відповіді на свої запитання.

Також з отриманими знаннями заощадите кошти на зовнішній консалтинг із питань охорони праці та розробку основних документів з охорони праці.

Станьте незамінним експертом з питань охорони праці, думку якого цінить та бере до уваги керівництво!



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді