Статті за темою Навчання спеціалістів з охорони праці

Сертифікат про навчання з охорони праці
У Вищі школі охорони праці можна не лише підвищити свою кваліфікацію з охорони праці, а й отримати персональний сертифікат про навчання. Згенерувати його допоможе новий сервіс.
3996
Навчання інженера з охорони праці
Де пройти навчання інженеру з охорони праці? Це питання хвилює багатьох фахівців, які дбають про свій професійний розвиток та хочуть ефективно використовувати робочий час. Усіх, хто прагне здобути нові знання та навички у сфері охорони праці, запрошуємо на навчання до Вищої Школи Охорони Праці. Наші експерти будуть раді вам допомогти.
9803
Як службі охорони праці адаптуватися до умов воєнного часу
Це питання хвилює багатьох фахівців з охорони праці. Ми хочемо допомогти СОП вистояти у період воєнного часу. Саме тому запрошуємо вас взяти участь у семінарі, присвяченому особливостям роботи в умовах воєнного стану.
2582
Організовуємо навчання з охорони праці посадових осіб
Для досягнення безперервного та безпечного стану виробничого процесу роботодавцю потрібно організувати відповідне навчання з питань охорони праці посадових осіб, трудові обов’язки яких пов’язані з загальною організацією здійснення робіт на підприємстві.
15219
Посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці: порядок видачі, строк дії
Особам, які успішно пройшли перевірку знань з охорони праці, видають посвідчення про перевірку знань з питань ОП. Який порядок отримання такого посвідчення, чи встановлено законодавством строк дії посвідчення з охорони праці та які відомості зазначають у цьому документі — дізнайтеся зі статті.
39514
Як підвищити кваліфікаційну категорію інженеру з ОП
Якими навичками і знаннями повинен володіти фахівець з охорони праці, який претендує на підвищення? Як підвищити кваліфікаційну категорію інженеру з охорони праці? Дізнайтеся відповіді на ці та інші питання зі статті.
2931