Загальний курс з охорони праці Вищої онлайн школи

Автор
шеф-редактор Експертус Охорона праці
Онлайн курси з охорони праці — оптимальний спосіб підвищити кваліфікацію інженеру з охорони праці. З чого розпочати? Звісно, прослухати загальний курс з охорони праці.

Курси підвищення кваліфікації інженера з охорони праці

Пройти курси підвищення кваліфікації з охорони праці можна у Вищій онлайн школі Охорони праці, створеній для тих, хто прагне вдосконалюватися та самореалізуватися в роботі. Основним акцентом навчання у школі є опанування вмінь та навичок — отже, ви не будете засинати від сухої теорії. 

Які переваги мають ті, хто вибере онлайн курси з охорони праці:

  • для навчання не потрібно нікуди їхати, що значно економить ваш час та кошти;
  • навчання відбувається тоді, коли саме вам зручно, без відриву від роботи;
  • ви отримаєте повні конспекти лекцій, готові шаблони документів, а також відеороз'яснення по кожній темі.

Програми Вищої онлайн школи розробляють провідні експерти з охорони праці, які знають, як просто розповісти про складні речі і доступно — про те, що здається неосяжним. Вони постійно актуалізують курси по охороні праці з урахуванням усіх змін і нововведень.

Поспішайте стати слухачем нашої школи!

Загальний курс з охорони праці

Цей курс Вищої онлайн школи Охорони праці підходить як тим, хто працює у державному секторі, так і спеціалістам з охорони праці приватних фірм. Після його опанування ви матимете чітке розуміння, хто за що відповідає на підприємстві, отримаєте алгоритм із самозахисту під час перевірок Держпраці та навчитеся вирішувати проблемні ситуації.

Програма «Професійна сертифікація спеціалістів із охорони праці — 2023» розроблена для опанування загального курсу охорони праці. Навчання складається з таких модулів:

  1. Система управління охороною праці.
  2. Основні напрями роботи з охорони праці.
  3. Вимоги до гігієни праці, здоров’я працівників.
  4. Алгоритм розслідування нещасних випадків.
  5. Принципи домедичної допомоги потерпілим на виробництві.

Закінчивши курси інженер з охорони праці допоможе підприємству заощадити кошти на зовнішній консалтинг із питань охорони праці та розробку основних документів з охорони праці.



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді