До деяких актів Кабінету Міністрів України пропонують внести зміни

Відповідний проєкт постанови Державна служба України з питань праці оприлюднила на своєму сайті.

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» (далі — проєкт акта) розроблений з метою привести у відповідність деяких актів Кабінету Міністрів України до постанов Кабінету Міністрів України:

  • від 2 вересня 2019 № 829 «Деякі питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади»;
  • від 11 вересня 2019 № 838 «Питання Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства»;
  • від 20 жовтня 2019 № 879 «Про внесення змін до схеми спрямування і координації діяльності центральних органів виконавчої влади Кабінетом Міністрів України через відповідних членів Кабінету Міністрів України»;
  • від 04 грудня 2019 № 1072 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України» та Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції»;
  • уточнення повноважень Держпраці та виправлення технічних описок у Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 № 823.

Скачуйте інструкції з охорони праці та пожежної безпеки

Пропозиції та зауваження до цього проєкту акта приймають за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: [email protected]; факс/тел.: (044) 289-71-49.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1‑ПВ

Один раз на два роки юридичні особи зобов’язані звітувати про умови праці, пільги та компенсації за роботу зі шкідливими умовами праці за формою № 1-ПВ. Актуальний бланк ви можете скачати у статті.
41996

Зразок Положення про енергетичну службу підприємства

Щоб забезпечити належне функціонування підприємства, яке є споживачем енергоресурсів, розробіть та затвердьте Положення про енергетичну службу. Щоб зробити це правильно, скористайтеся зразком Положення, наведеним у статті.
9164

Наказ про призначення відповідальних за безпечну експлуатацію генератора

Наказ стане у пригоді, щоб організовувати на підприємстві безпечне експлуатування генераторів. Адаптуйте зразок наказу про призначення відповідального за безпечну експлуатацію електрогенератора до потреб свого підприємства і використовуйте в роботі.
18190

Посадова інструкція: загальні вимоги

Організаційно-правовим документом, який визначає завдання, права, обов’язки і відповідальність працівника відповідно до займаної посади, є посадова інструкція. Дізнайтеся про основні вимоги до розроблення посадових інструкцій та їх структуру зі статті.
36611

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці

Наказ про створення комісії з перевірки знань з питань охорони праці допоможе призначити членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві та визначити їхні обов'язки. Скачайте приклад наказу про створення комісії, розроблений експертом.
22081

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді