Затверджено нову форму державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці»

Держстат наказом від 31.07.2019 затвердив нову форму державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці». Її вводять у дію, починаючи з 01 лютого 2020 року.

Форму звіту доповнено новим розділом VІI «Витрати на утримання робочої сили, що не входять до складу фонду оплати праці», у який роботодавець вноситиме інформацію про:

  • витрати підприємства на утримання робочої сили, крім тих, які враховані у фонді оплати праці;
  • витрати підприємства на соціальне забезпечення працівників;
  • витрати підприємства на культурно-побутове обслуговування працівників;
  • витрати підприємства на забезпечення працівників житлом;
  • витрати підприємства на професійне навчання;
  • інші витрати на робочу силу;
  • середньооблікову кількість штатних працівників підприємства.

Новий Порядок перевірок. Як підготуватися

Зверніть увагу!

З 01 лютого 2020 року втратить чинність наказ Держстату від 06 липня 2018 року № 134 «Про затвердження форми державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці» (зі змінами).

Якщо контролери Держпраці на порозі

Затверджено нову форму державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці»
Ірина Шкарівськаадвокат, постійний автор статей та лектор вебінарів на теми законодавства про охорону праці
Згідно з Планом заходів зі здійснення державного нагляду (контролю) Держпраці у 2019 році здійснить 16905 перевірок підприємств. Суб’єктам господарювання потрібно знати не лише про те, як підготвуватися до приїзду інспекторів, а також

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Програма навчання з охорони праці

Найважливіша інформація для роботодавців щодо організації навчання з охорони праці на підприємстві: тематичний план і програма навчання з питань охорони праці, документи, потрібні для проведення навчання та перевірки знань з ОП, нормативне регулювання.
50490

Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство

Посадова інструкція відповідального за електрогосподарство: обов’язкові розділи та їх послідовність. На що треба звернути увагу при складанні посадової інструкції. Зразок посадової інструкції відповідального за електрогосподарство.
52967

Регулювання питань охорони праці в колективному договорі

Регулювання питань охорони праці у колективному договорі: нормативні акти; зміст; порядок розробки, узгодження, підписання та затвердження договору; внесення змін; реєстрація колективного договору. Скачайте зразок Розділ охорона праці в колективному договорі.
34110

Перевезення небезпечних вантажів

Небезпечні вантажі становлять потенційну загрозу для людини й навколишнього середовища. У статті ви знайдете відповіді на такі питання: що таке небезпечний вантаж, чим укомплектувати транспортні засоби, що перевозять такий вантаж, які документи оформити та які вимоги до виробничого персоналу
12709

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді