Порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці хочуть змінити

UA RU
Міністерство соціальної політики України оприлюднило проект наказу «Про затвердження змін до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».

Проект наказу Мінсоцполітики «Про затвердження змін до Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» опубліковано з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань щодо проекту наказу.

Документ розроблено відповідно до ч. 1 та 5 ст. 18 закону «Про охорону праці» та з метою спрощення процедури проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.

Перевірте свої знання з охорони праці

Зауваження та пропозиції до проекту наказу потрібно надсилати протягом місяця з дня оприлюднення за адресою:

Міністерство соціальної політики України, 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10, тел.: (044) 287-38-47. Адреса електронної пошти: [email protected]

Відповідно до ч. 1 ст. 20 закону «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції щодо оприлюдненого проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробника цього проекту, центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну регуляторну політику – Державній регуляторній службі України.

Порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці хочуть змінити
Леонід Шевчуквикладач охорони праці навчально-курсового комбінату «Професіонал-Фаст»
На підприємстві провели навчання та перевірку знань працівників із питань охорони праці. Хто має зберігати відповідну документацію:

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Проводимо первинний інструктаж з ОП

Коли потрібно проводити первинний інструктаж з охорони праці на підприємстві? Якими нормативними актами передбачено його проведення? За якою програмою проводити цей інструктаж? Щоб ви не розмірковували над цими питаннями, готові відповіді та зразки для скачування — у статті.
97827

Аналізуємо Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань

Типове положення про навчання з питань охорони праці встановлює вимоги щодо організації навчання та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників підприємства.
29184

Навчання з охорони праці

Одне із завдань служби охорони праці підприємства — провести навчання з охорони праці та перевірку знань за його результатами. Дізнайтеся про принципи організації та види навчання з питань охорони праці, а також завантажте готові зразки необхідних документів.
95928

Положення про навчання з питань охорони праці на підприємстві

Одним з основних документів з навчання і перевірки знань з питань охорони праці на підприємстві є Положення про навчання з питань охорони праці. Які вимоги до цього документа, хто його затверджує й узгоджує — дізнайтеся зі статті.
40800

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді